Artist Caricature

Când aveți nevoie de o caricatură grozavă personalizată pentru o ocazie specială - pur și simplu încărcați fotografiile. Artiștii noștri profesioniști vor lucra cu tine pentru a transforma fotografia ta preferată într-o caricatură originală, desenată manual. Cel mai bine, noul tău suvenir preferat este disponibil în doar câteva zile!

ID: 332
Artist Caricature
Artist Caricature
Timp de desen

În medie, desenele "Artist Caricature" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Artist Caricature" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Artist Caricature" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Artist Caricature

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Obțineți un suvenir distractiv pentru orice ocazie - artă caricatură personalizată!

Fie dacă sunteți în căutarea unei caricaturi personale sau a unui artist de caricatură cu desenul persoanei dvs. preferate - pur și simplu trimiteți-ne o fotografie. Un caricaturist este o idee de cadou distractivă, unică, pentru orice ocazie. Artiștii noștri pot crea un portret real dintr-o fotografie cu prietenul, șeful sau membrul familiei dvs. Fiți cât de vagi sau cât de specific doriți; caricaturistul poate desena orice, de la un animal de companie la o posesie de preț sau amintiri dintr-o vacanță recentă. A se distra! Pozați fotografii sau încărcați una preferată din trecut. Selectați dintr-o varietate de stiluri de desen de artist și ipostaze ale personajelor sau încărcați unul dintre ele. Puteți chiar să comandați o caricatură tradițională și să o ilustrați singur! Turnaround rapid - Nu este nevoie să așteptați săptămâni sau luni; echipa artistului nostru va finaliza o caricatură personalizată de obicei în câteva zile sau ore!

Caricaturile fac un cadou sau un suvenir distractiv care surprinde râsul și caracterul în timp ce evidențiază individualitatea. Clienții noștri își iubesc atât de mult caricaturile încât doresc să le împărtășească prietenilor, membrilor familiei, colegilor și tuturor celorlalți la care se pot gândi pe site-urile de socializare precum Facebook, Twitter și Pinterest.


Pictorii noștri se asigură că satisfac fiecare cerere

Pe site-ul Photolamus, puteți găsi un caricaturist care poate desena o caricatură personalizată complet manual din fotografia dvs. sau din alte lucrări de artă, la fel ca cele de mai sus. Oferim cele mai accesibile prețuri pentru artist de caricatură online. Artiștii noștri pot crea un portret real al prietenului, șefului sau membrului familiei dvs. Următoarea petrecere sau adunare de familie, obțineți un artist de caricatură personalizată! Pentru orice eveniment, suntem disponibili pentru a crea o caricatură personalizată a ta și a prietenilor tăi. De ce să te mulțumești cu ceva mai puțin decât un profesionist? Angajează-ți artistul de caricatură online astăzi. Luați în considerare comandarea unei caricaturi personalizate dacă sunteți în căutarea unei idei de cadou unice și personale. Artiștii de caricatură sunt o idee de cadou populară și unică pentru oricine. Trimite-ne o fotografie a persoanei care urmează să fie desenată și lasă artiștii noștri să creeze un portret real. Ne puteți trimite câte fotografii doriți pentru a vă face caricatura mai specifică. Un artist de caricatură este perfect pentru orice ocazie!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.