Carduri de vacanță corporative

Surprinde-ți clienții, clienții, partenerii și angajații cu felicitări unice de sărbători corporative, perfecte pentru orice sărbătoare. Aceste carduri prezintă de obicei un design sau un mesaj festiv pentru a-și exprima recunoștința și bunăvoința. Acestea pot fi personalizate cu numele destinatarului și un mesaj de la companie sau pot prezenta un mesaj generic de bucurie de sărbători. Pentru satisfacția ta, oferim ediții gratuite nelimitate. Caricatura va fi trimisă pe e-mailul dvs. ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe afiș, pânză, tricou sau cană. Expediem in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 190
Carduri de vacanță corporative
Carduri de vacanță corporative
Timp de desen

În medie, desenele "Carduri de vacanță corporative" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Carduri de vacanță corporative" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Carduri de vacanță corporative" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Carduri de vacanță corporative

Comanda online Carduri de vacanță corporative

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Răspândiți bucurie și întăriți relațiile cu felicitări de vacanță corporative

Trimiterea de felicitări corporative de vacanță este obișnuită în rândul companiilor și organizațiilor, permițându-le să arate apreciere față de clienții și partenerii lor, să consolideze relațiile și să promoveze bunăvoința. Este, de asemenea, o posibilitate excelentă de a prezenta brandul și valorile companiei și de a rămâne în minte cu clienții și angajații în timpul sezonului aglomerat al sărbătorilor.

Cărțile de vacanță corporative exprimă recunoștință și întăresc relațiile și servesc drept amintiri frumoase pentru destinatari. Mulți oameni păstrează cărțile de vacanță pe care le primesc de la companii și organizații ca o amintire a interacțiunilor lor pozitive cu acele companii. Prin crearea unui card unic și atrăgător din punct de vedere vizual, companiile se pot asigura că mesajul lor este bine primit și apreciat mult timp după ce sezonul sărbătorilor a trecut. Ajută la menținerea unei imagini pozitive a companiei în mintea clienților, clienților, partenerilor și angajaților și poate duce la oportunități de afaceri viitoare. Mai mult decât atât, unele companii creează un design sau o temă unică pentru cărțile lor de sărbători în fiecare an, făcându-le obiecte foarte de colecție pentru cei care le primesc. Poate genera entuziasm și anticipare în rândul destinatarilor și poate prezenta creativitatea companiei și atenția la detalii.

Pe scurt, felicitările de sărbători corporative pot fi mai mult decât o simplă felicitare - pot fi o amintire de durată a aprecierii și bunăvoinței unei companii și un suvenir prețuit pentru destinatari.

În timp ce caricaturile pot fi o modalitate distractivă și uşoară de a implica angajaţii, este important să ne amintim că nu toată lumea poate aprecia acest tip de umor. Unii oameni se pot simți incomozi sau jignați de o caricatură a lor, chiar dacă este menită să fie plină de umor. Este esențial să luați în considerare cultura companiei și preferințele individuale ale angajaților înainte de a utiliza caricaturile ca formă de recunoaștere sau apreciere. Dacă aveți îndoieli, este întotdeauna cel mai bine să alegeți o formă de recunoaștere mai tradițională și atrăgătoare la nivel universal.

Versiunea digitală a cardurilor de vacanță corporative poate fi folosită pe rețelele sociale. Multe companii trimit acum felicitări digitale de vacanță în locul cărților tipărite tradiționale, deoarece sunt mai rentabile și mai ecologice. Cărțile digitale de vacanță pot fi create folosind diverse instrumente și software și pot fi partajate cu ușurință pe platformele de social media.

În cele din urmă, astfel de lucrări de artă pot fi interactive și captivante, ceea ce poate ajuta la creșterea gradului de conștientizare a mărcii și a angajamentului.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.