Caricatură în creion

Încărcați-vă fotografia și obțineți o caricatură în creion fantastică, care va fi un suvenir minunat. Caricaturile în creion sunt portrete umoristice, exagerate, create folosind creioane sau alte materiale de desen. Artistul începe prin a realiza o schiță aproximativă a subiectului, concentrându-se pe trăsăturile sale cele mai proeminente, cum ar fi nasul, urechile, părul sau ochii. Apoi, folosind o combinație de umbrire și linie, artistul adaugă detalii portretului, exagerând adesea anumite aspecte ale aspectului subiectului pentru un efect umoristic. Caricatura va fi livrată prin e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. De asemenea, oferim livrare în întreaga lume! Mai multe opțiuni de livrare sunt disponibile pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană.

ID: 262
Caricatură în creion
Caricatură în creion
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură în creion" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură în creion" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură în creion" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură în creion

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
218HK$

Caricaturile în creion sunt o formă populară de divertisment la evenimente și sunt adesea comandate ca suveniruri memorabile.

Caricaturile în creion sunt adesea comandate ca cadouri sau suveniruri personalizate și unice. O caricatură în creion oferă o amintire durabilă a personalității și umorului subiectului, fie pentru o ocazie specială, cum ar fi o zi de naștere, o aniversare sau Crăciun sau pur și simplu ca un suvenir distractiv.

Pe lângă valoarea lor de divertisment, caricaturile în creion sunt, de asemenea, apreciate ca formă de artă. Mulți artiști profesioniști sunt specializați în crearea de caricaturi în creion ca mediu principal, iar munca lor este admirată pentru abilitățile sale tehnice și umorul. Fie că sunt create în scopuri personale sau profesionale, caricaturile în creion rămân o formă de artă iubită și atemporală care continuă să distreze și să încânte oamenii de toate vârstele.

Caricaturile în creion nu sunt doar umoristice și distractive, dar pot avea și o frumusețe elegantă, care este adesea trecută cu vederea. Deși pot fi exagerate, liniile și umbrirea folosite în caricaturile cu creion pot crea o calitate grațioasă și fluidă, care amintește de portretul clasic. Utilizarea creionului permite umbrirea delicată și nuanțată, aducând un sentiment de profunzime și textura desenului.

Caricaturile cu creion pot arăta grozav pe rețelele sociale! Caricaturile sunt un mod distractiv și antrenant de a reprezenta indivizi sau grupuri cu umor și exagerat. Ele pot fi o formă grozavă de a vă prezenta natura artistică și de a crea conținut unic și care poate fi partajat pentru rețelele sociale. Cu puțină planificare și creativitate, putem crea caricaturi care vor capta atenția urmăritorilor tăi și vor ajuta la creșterea prezenței tale online.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.