Caricatură anime

Obțineți propria caricatură anime personalizată sau comandați un cadou personalizat pentru familie și prieteni. Se știe că ilustrațiile anime sunt exagerate în ceea ce privește caracteristicile fizice. Fundalul descrie atmosfera scenei. Încărcați o fotografie sau mai multe fotografii și unul dintre caricaturistul nostru în stil anime va crea o capodopera pentru dvs. Totul va fi conform stilului anime.

ID: 337
Caricatură anime
Caricatură anime
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură anime" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură anime" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură anime" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură anime

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Astfel, vei oferi unui prieten o dispoziție grozavă și vei completa colecția lui de portrete cu un nou articol de animație caricatură. O astfel de caricatură va arăta grozav pe rețelele tale de socializare sau pe orice altă opțiune pe care o oferim mai jos. Încarcă-ți fotografiile și descrie-ți dorințele pentru desen.

Mai bine decât imaginat

Ce face caricaturile de animație să pară atât de uimitoare? Personajele atrag spectatorii datorită percepției și simțului lor tipic, inclusiv teme, pictură, povestiri, atribute culturale și viziuni.

Animeul este un stil japonez de desene animate care se distinge prin personaje vibrante, grafică colorată și teme imaginative. Personajele lor au trăsături diferite, care includ „ochi mari, păr mare și așa mai departe”. Principala diferențiere dintre anime și desene animate este că anime-ul acordă mai multă atenție detaliilor decorului și personajelor, în timp ce desenele animate acordă mai multă atenție mișcărilor și mișcărilor.

Comandați un desen digital în stil anime. Principala caracteristică distinctivă a anime-ului sunt efectele sale vizuale. Orice persoană îi va plăcea acest desen de desene animate și va dori să-l păstreze pentru o perioadă îndelungată și să arate grozav pe Avatarul rețelelor tale de socializare sau chiar într-un cadru pe perete lângă alte fotografii sau tablouri. Oferă fotografiilor tale o nouă energie și surprinde-te într-un format impresionant și captivant.

Cadou caricatură fan anime

Dacă copilul tău minunat este un fan al acestui subiect interesant, atunci ești la locul potrivit. Comandă o caricatură a copilului tău ca idol anime, iar această imagine îi va stimula starea de spirit zilnic. Adăugați o notă distractivă și plină de viață decorului lor tradițional al camerei. Vă rugăm să alegeți dintre cele mai populare personaje anime create vreodată: Chika Fujiwara, Izuku Midoriya, Sasuke Uchiha sau oricare altul doriți și inspirați-vă din ele. Puteți combina meșteșugurile picturale, portretizarea, cinematografia și alte metode creative și individualiste.

Încarcă una sau mai multe dintre fotografiile tale și definește-ți așteptările; va ajuta artistul nostru să creeze un desen anime impresionant și detaliat, care va surprinde pe oricine doriți.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.