Caricatură asiatică

Obțineți o caricatură asiatică de înaltă calitate, desenată manual digital din fotografii personale pentru cel mai bun și unic cadou de caricatură desenat de artiști profesioniști Photolamus. Caricaturile asiatice sunt cadouri de desene animate perfecte de la fotografie pentru a modela interacțiunile sociale și pentru a face un cadou grozav unui coleg. Comandă online!

ID: 335
Caricatură asiatică
Caricatură asiatică
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură asiatică" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură asiatică" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură asiatică" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură asiatică

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cauți o caricatură asiatică pentru a te surprinde pe tine, pe prietenul tău, ruda sau colegul tău? Artiștii noștri talentați Photolamus vor fi bucuroși să deseneze manual pentru tine o operă de artă care te va încânta pe tine și pe cei dragi. Încarcă fotografia ta și descrie oricare dintre ideile tale și te vom desena în orice ipostază și pe orice fundal. Oferim o varietate de stiluri de desen, de la contur la stil realist.

Comanda un portret realist care sa te infatiseze exact pana la cel mai mic detaliu sau comanda o caricatura vesela exagerata care sa te distreze pe tine si pe cei dragi. Capturați o singură persoană sau întreaga familie sau grup de prieteni. Putem desena orice fundal, obiect, vehicul sau animale de companie drăguțe. Dacă dumneavoastră sau persoana dumneavoastră aveți un hobby preferat, atunci vom fi bucuroși să reflectăm pasiunea lui în desen. Descrie oricare dintre ideile tale îndrăznețe și foarte curând vei primi o operă de artă pe care o poți admira și de care să fii mândru multă vreme.

Desenul de caricatură asiatică este o idee grozavă de cadou

Vă asigurăm că orice persoană care primește un astfel de desen se va privi mult timp cu zâmbetul pe buze. Caricatura va arăta grozav pe rețelele tale de socializare sau chiar va decora interiorul casei tale, pentru asta oferim pânze și postere de orice dimensiune.

Revizii gratuite nelimitate pentru desenul tău asiatic

Pentru satisfacția dvs., oferim modificări gratuite nelimitate, așa că nu ezitați să cereți artistului nostru să facă orice modificări în orice moment. Vom face tot posibilul pentru a vă face pe dumneavoastră și familia dumneavoastră fericiți de munca noastră.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.