Caricatură de arte marțiale

Comandați o uimitoare caricatură personalizată de arte marțiale în orice stil doriți din fotografiile personale. Nimic nu va impresiona un pasionat de sport mai mult decât caricaturile palpitante și desenele care înfățișează dragostea pentru artele marțiale. Caricatura de artă va fi creată în întregime pe baza ideilor și cerințelor dumneavoastră. Vom transforma o simplă fotografie într-o caricatură a unei persoane dedicate hobby-ului sau activității sale preferate. Caricatura personalizată de luptă va fi trimisă pe e-mail ca fișier JPG gata de imprimat. Sunt posibile opțiuni de livrare suplimentare: desen pe pânză, poster, cană sau tricou - livrare în întreaga lume.

ID: 182
Caricatură de arte marțiale
Caricatură de arte marțiale
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de arte marțiale" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de arte marțiale" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de arte marțiale" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de arte marțiale

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cadoul perfect pentru un pasionat de sport

Ești în căutarea unui cadou perfect pentru cineva pasionat de artele marțiale? Găsirea cadoului perfect pentru un pasionat de sport este destul de dificilă. Caricaturile noastre sportive personalizate despre Karate, Kung Fu, Taekwondo, Lupte sau Box din fotografiile tale sunt cadouri grozave pentru pasionații de sport de pretutindeni.

Caricaturile de arte marțiale pot genera zâmbete, ne amintesc de realizările noastre și ne pot ajuta să vedem lumea într-un mod mai delicat și mai luminos. Trebuie să luați în considerare multe lucruri, cum ar fi ce ar avea nevoie, ce are și ce și-ar dori. Dacă luăm în considerare hobby-urile și activitățile de care se bucură, ne poate inspira să alegem un cadou personalizat care să-l facă extrem de fericit. Nu este doar o caricatură; este un adevărat trofeu care îi va evidenția realizările în domeniul sportului. Această operă de artă înrămată incredibilă va străluci ca o bijuterie alături de alte obiecte din colecția sa de trofee. Mai mult, va avea un caracter sentimental și personal, în timp ce versiunea sa digitală va servi drept imagine avatar pe rețelele de socializare și va aduna multe like-uri și aprecieri.

Imaginile dvs. de înaltă calitate încărcate, unde fața subiecților ar trebui să fie vizibilă, îl vor ajuta pe artistul nostru să finalizeze un portret unic și detaliat. Trebuie să ai în vedere specificațiile evenimentului pentru care ai nevoie de acest Cadou fantastic și să precizezi cerințele și ideile pe care trebuie să le urmăm în timp ce desenăm portretul din fotografii.

Clienții mulțumiți și recenziile de caricatură ne inspiră; Caricatura noastră se remarcă printre altele pentru că aduce cea mai bună asemănare cu fotografia originală.

În crearea unei astfel de piese de artă, puteți explora galeria lucrărilor noastre și puteți alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse formate. Există atât de multe abordări, tehnici și stiluri de ilustrare, cum ar fi stilizarea unei lovituri de pensulă, a unui creion sau chiar a unui creion digital, care vă vor ajuta caricatura să devină unică.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.