Caricatură de băut

Permiteți artiștilor noștri Photolamus să creeze un portret frumos de Caricatură de băut pentru tine, prietenii tăi și colegii tăi pentru orice ocazie. Putem crea caricaturi personalizate de băutură care vă prezintă pe dumneavoastră și prietenii tăi savurând băuturile tale preferate într-un stil plin de umor și exagerat. Vă rugăm să trimiteți cele mai bune imagini ale dvs. și să ne comunicați preferințele dvs.; unul dintre pictorii noștri talentați îi va transforma într-o frumoasă operă de artă. Alegeți dintre căni, tricouri, pânză sau hârtie foto pentru expediere oriunde la nivel global. Lucrarea terminată vă va fi trimisă prin e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate. Pentru un cost suplimentar, oferim opțiuni de transport suplimentare care vă permit să vă prezentați caricatura de băut în diferite moduri creative.

ID: 202
Caricatură de băut
Caricatură de băut
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de băut" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de băut" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de băut" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de băut

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Consumul de caricaturi poate face, fără îndoială, prietenul tău să zâmbească și să râdă.

Luați în considerare să comandați o caricatură de băut pentru prietenul dvs. ca un cadou plin de duh și unic dacă are un simț al umorului fantastic și îi place să râdă. O caricatură colorată personalizată a prietenului tău sorbind berea, vinul sau cocktailul preferat poate fi o modalitate excelentă de a adânci prieteniile. Această lucrare de artă personalizată poate fi un cadou memorabil pentru prieteni și cei care vă împărtășesc hobby-urile. Indiferent dacă prietenul tău este portretizat ținând băutura preferată, participând la un concurs de băuturi sau înfățișat ca un somelier, văzându-se într-o operă de artă distractivă și creativă poate fi o experiență excepțională și memorabilă.

Multe medii și tehnici diferite pot fi folosite pentru a face artă, iar artiștii pot lucra în diferite stiluri, în funcție de solicitările clientului. O piesă de artă poate fi realistă, detaliată, abstractă sau stilizată, în funcție de stilul particular solicitat și de viziunea creativă. De exemplu, materialele de artă convenționale, cum ar fi creionul, cărbunele, acuarela și vopseaua în ulei sunt adesea utilizate. Cu toate acestea, instrumentele digitale precum tabletele și software-ul au creat noi oportunități pentru realizarea și distribuirea de artă digital.

Obiectivul principal al Photolamus este să producă lucrări de artă care să satisfacă cerințele și preferințele unice ale clienților și să se asigure că sunt mulțumiți de rezultat. Pe parcursul întregului parcurs de creare a operei de artă, de la consultarea inițială și dezvoltarea ideii până la ultima rundă de corecții și livrarea produsului final, Photolamus lucrează îndeaproape cu clienții săi pentru a atinge acest obiectiv.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.