Caricatură de construcție

Căutați un muncitor/arhitect/inginer personalizat în întreținere în construcții? Artiștii noștri profesioniști de caricatură vor desena o caricatură personalizată din fotografiile tale! Atribuiți artistului nostru să deseneze o Caricatură personalizată dedicată oricărei profesii sau hobby la alegere. De asemenea, putem desena orice persoană în orice mașină de construcții.

ID: 117
Caricatură de construcție
Caricatură de construcție
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de construcție" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de construcție" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de construcție" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de construcție

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Transformă-ți fotografiile într-o caricatură amuzantă cu un fundal superb care va decora interiorul oricărei case. Încărcați-vă fotografiile și obțineți un muncitor în întreținere în construcții sau o caricatură de arhitect cu orice fundal doriți. Veți obține un portret digital frumos și unic, desenat manual, pictat din fotografiile dvs. de artiști talentați. Creatorii noștri știu să observe caracteristici și conjuncturi cu potențial comic considerabil și subliniază frumusețea unei astfel de meserii. O pictură portret poate funcționa ca o biografie - spunând povestea vieții acelei persoane. Plăcerea clienților este punctul nostru central în această sarcină. În consecință, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a face clienții noștri mulțumiți.

Un cadou unic pentru un anumit muncitor

Muncitorii din construcții sunt esențiali pentru că ajută la scăderea numărului de clădiri periculoase din spațiile publice și sunt esențiali pentru economie. Aceștia joacă un rol esențial în atingerea obiectivelor naționale de dezvoltare socioeconomică, oferind adăpost și extinderea infrastructurii. Nimic nu poate avansa fără serviciile pe care le oferă ocupațiile din construcții: energie electrică, protecție, acces la apă curentă curată, transport, infrastructură - lista poate continua!

Surprindeți-i pe cei dragi cu un cadou unic și atrăgător; comandați o caricatură de muncitor în construcții! Exprimă-ți respectul și aprecierea cu un desen atât de original.

Este posibil să încercați să găsiți cadoul perfect pentru a-ți arăta inginerului șef o oarecare apreciere. Atunci vom fi bucuroși să vă ajutăm! Cadourile pentru superiori nu trebuie să fie neapărat de lux sau scumpe; trebuie să fie originale, amuzante și memorabile.

Un caricaturist profesionist va crea cea mai bună versiune a caricaturii de construcție, care este elegantă și unică. Va încerca să accentueze personalitatea distinctivă a personajului și să transforme o imagine simplă în ceva fermecător și frumos.

Toate tablourile sunt proiectate și tipărite conform așteptărilor tale, ceea ce înseamnă că fiecare portret este creat și desenat cu dragoste și grijă, creând un design impresionant și original.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.