Caricatură de Crăciun de familie

O caricatură de familie de Crăciun va fi un cadou grozav. Având o astfel de imagine, orice familie poate spune cu încredere că are o relicvă unică. O caricatură de Crăciun cu imaginea tuturor membrilor familiei poate surprinde prin forma sa și oferă căldură. Astfel de imagini joacă un rol important în viața oamenilor. De asemenea, vă vom ajuta să oferiți imaginea unui grup de Crăciun de familie cu culori mai strălucitoare și nuanțe de desene animate. Artiștii noștri profesioniști ai frumuseții pot observa comedie în chipuri, imagini și evenimente. Trimite-ne o fotografie originală a familiei tale, iar noi o vom putea transforma într-o poveste amuzantă de desene animate. Vom adăuga principalele atribute ale Crăciunului la imaginea originală - un pom de Crăciun, lanțuri de cafea și ghirlande. De asemenea, vom adăuga culori și emoții mai vii imaginii originale. Vrei să oferi un cadou frumos familiei sau prietenilor tăi? Suntem mereu gata să vă surprindem cu abilitățile noastre!

ID: 25
Caricatură de Crăciun de familie
Caricatură de Crăciun de familie
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de Crăciun de familie" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de Crăciun de familie" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de Crăciun de familie" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de Crăciun de familie

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cum să comanzi o caricatură de Crăciun de familie?

Pentru ca caricatura ta să fie strălucitoare și să poată surprinde membrii familiei, gândește-te care fotografie originală este cea mai potrivită pentru transformarea desenelor animate. Care fotografie de grup se potrivește cel mai bine ideii tale? De asemenea, puteți face o anumită fotografie cu toți membrii familiei, asigurându-vă că toți membrii familiei zâmbesc și nimeni nu are fețe serioase. Doar asigurați-vă că nu dezvăluiți secretul motivului pentru care faceți această fotografie. Să nu știe nimănui că intenționați să faceți imagini caricaturi de Crăciun în familie. Datorită acestui lucru, surpriza ta va fi și mai neașteptată!

Artiștii noștri vor elabora în detaliu imaginea comică a fiecărui personaj din imagine. Putem observa cele mai remarcabile caracteristici in aspectul oamenilor. Uneori, aceste trăsături pot să nu pară deosebit de evidente. Un artist cu experiență poate vedea întotdeauna în aspectul și emoțiile unei persoane ceea ce creează impulsul central al imaginii. În timp ce creăm o caricatură, întărim semnificativ aceste impulsuri. De exemplu, dacă personajul din fotografia originală are ochi surprinși și sprâncene proeminente, atunci va avea ochii anormal de deschiși și sprâncenele descrise comic în caricatură. Astfel, chiar și expresiile faciale solemne pot fi transformate în unele comice și folosite pentru a crea un complot de desene animate.

Care va fi caricatura mea de Crăciun?

Caricatura ta va fi strălucitoare și elegantă. Maeștrii noștri sunt pricepuți în multe tehnici de artă plastică. La cererea dumneavoastră, vă putem realiza un desen cu un creion sau vopsele. De asemenea, o caricatură de familie de Crăciun poate avea luminozitatea culorilor de desene animate și aceeași adâncime și volum. Doriți să transformați o fotografie de familie ca cea pe care o vedem pe screensaver-ul din seria Simpsons? Suntem perfect capabili să facem asta. Doar trimite-ne imaginea originală și vom începe lucrul.

Veți primi o caricatură terminată în 1-7 zile. Durata lucrării depinde de complexitatea stilului și de varietatea articolelor din sarcina ta creativă. Vă putem trimite lucrarea originală scrisă de mână și o caricatură în format JPEG. Imaginile digitale au o rezoluție mare, astfel încât pot fi imprimate pe coli de hârtie de format mare pentru a realiza postere și tablouri pe perete. Detaliile bogate ale imaginii sunt un alt avantaj al lucrărilor noastre. Caricatura ta va arăta grozav de pe ecranul unui computer sau de pe un dispozitiv mobil. Prin urmare, ar trebui să încărcați o caricatură de Crăciun a familiei pe profilul dvs. de socializare.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.