Caricatură de film

Încărcați-vă fotografiile și obțineți o caricatură comică, uluitoare. Experții noștri creativi vor portretiza orice fan de film în orice rol doriți. Această artă te va înfățișa ca caricatura personajului tău preferat de desene animate. Vă va reflecta în orice fotografie care vă place și va arăta minunat pe rețelele dvs. de socializare sau în orice altă opțiune pe care o oferim mai jos. Încărcați-vă fotografiile și nu ezitați să vă definiți conceptele și fanteziile. Versiunea finală va fi trimisă la e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Am lucrat cu peste 100 000 de clienți și companii uimitoare din întreaga lume. Cu Photolamus, obțineți asistență pentru clienți de cinci stele; conform politicii noastre de dragoste 100%, oferim ediții gratuite nelimitate. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 28
Caricatură de film
Caricatură de film
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de film" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de film" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de film" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatură de film

Comanda online Caricatură de film

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cadoul perfect pentru orice fan de film

Desenele animate au fost un aspect fundamental al tuturor culturilor și civilizațiilor de când au apărut în urmă cu câțiva ani. Desene animate ne-au influențat în multe feluri, chiar și din copilărie.

Ne uităm la multe filme, drame, seriale și sezoane, dar unele personaje ne vorbesc și devin aproape de inimile noastre. Aspectul pozitiv al vizionării desenelor animate este că ele ajută la creșterea fanteziei și creativității copiilor. Multe fete și-au imaginat să fie prințese, iar băieții s-au imaginat ca fiind cavaleri eroici după ce au vizionat povești animate clasice precum Peter Pan, Aladdin, Superman, Cenușăreasa, Frumoasa și Bestia și altele. Vizionarea desenelor animate este o modalitate frumoasă de a vă prezenta copiilor obiceiurile, tradițiile, istoria și folclorul local. Vizionarea desenelor animate bune îi poate învăța pe copii despre bunele moravuri, bunătate și compasiune.

Dacă ai o idee creativă și vrei să transformi un vis din copilărie în realitate, o poți face cu ajutorul nostru. Este o poveste genială despre a deveni personajul tău de caricatură din copilărie, încadrată într-un tablou frumos care te va face fericit de fiecare dată când îl privești. Desigur, acest lucru este posibil doar cu costume și îmbrăcăminte reprezentative, dar nu vă faceți griji; vom avea în vedere toate aceste detalii cu toate elementele specifice unei anumite perioade.

În descrierea caricaturii oricărui personaj din film, totul devine posibil atunci când imaginația nu are granițe. Dacă aveți idei precise despre cum vă imaginați să arate o operă de artă ca aceasta, este necesar să le descrieți până la detalii minore, dar dacă mai aveți nevoie, vă putem propune câteva idei și veți alege varianta finală.

Vă putem realiza pictura cu elemente specifice pentru a face desenul mai personal și mai memorabil pentru destinatar, cum ar fi un fundal uluitor sau inscripții reprezentative. Avem o colecție extinsă de rezultate care vă pot inspira să alegeți cele mai bune abordări, tehnici și stiluri ilustrative.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14527

I absolutely LOVE it. It came out amazing. They took 2 separate photos and created this masterpiece with the customized background. 10/10 would have them do any caricatures for me.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)