Caricatură de fitness

Ce poate fi mai amuzant decât o caricatură cu tine în sală? Poate doriți să faceți o surpriză unui prieten care are acest hobby. Obțineți cea mai bună caricatură personalizată a fotografiei dvs.

ID: 321
Caricatură de fitness
Caricatură de fitness
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de fitness" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de fitness" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de fitness" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de fitness

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Este întotdeauna o plăcere să surprind acel moment surprinzător în care cineva îi vede caricatura pentru prima dată.

Munca la sala este enorma si trebuie platita foarte mult cu ceva motivational. Ceva care te inspiră să te antrenezi și mai mult. Încărcați-vă fotografiile și obțineți o caricatură de fitness excelentă cu orice echipament sportiv sau uniformă doriți. Veți obține un portret digital frumos și unic, desenat manual, pictat din fotografiile dvs. de artiști talentați. Prin urmare, caricatura noastră de fitness te poate face să zâmbești ori de câte ori îi vezi din nou!

Dacă, de exemplu, ești proprietarul sălii de sport, ai putea oferi fiecărui membru un astfel de card. Imaginează-ți că ai avea un astfel de poster care să țină haltere în mâini, deși ești foarte fragil. Ar fi distractiv, atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi.

Ceva nou și original ca un cadou

Pe site-ul nostru veți găsi desene animate despre gadget-uri de exerciții, femei sportive, antrenament cardio, cluburi de sănătate, femei la sală, antrenament sportiv, femei în formă, ardere de calorii, parteneri de exerciții, trucuri de exerciții, construirea tonusului muscular și așa mai departe. Putem transforma orice idee bizară sau amuzantă în realitate.

Vă rugăm să examinați diversitatea rezultatelor noastre și să alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse configurații, ilustrații, vopsele și stiluri digitale!

Caricatura ta poate fi plină de umor, sarcastică sau drastică; tu decizi. Artiștii noștri talentați vor transforma în realitate orice idee creativă în orice dimensiune personalizată, la cerere.

În continuare, caricatura va fi trimisă pe e-mailul dvs. sub formă de fișier JPG gata de imprimat - livrări suplimentare la un cost suplimentar: afiș de pânză, tricou sau cană. Livram si international.

Cadou grozav pentru orice iubitor de sală de sport

Depinde în principal de tipul de echipament pe care doriți să vă definiți în imagine. Fie că creăm un aranjament de echipament complet personalizat sau dacă doriți ceva din conținutul nostru standard, puteți alege în continuare culorile cadrului. Putem finaliza personalizarea sălii de sport adăugând instrumente interactive de fitness.

Trebuie să considerăm că caricaturile au fost definite ca „picturi cu volumul ridicat”. Oamenii pot nega aspectul lor, cu o idee radical distinctă a greutății lor, de exemplu. Totuși, ei rămân interesați de cum ar arăta într-o astfel de capodoperă.

Fiecare idee creativă este realizabilă pentru echipa de artiști profesioniști de caricatură Photolamus. Vom aplica orice modificări la desenele dvs. până când vă simțiți 100% confortabil!

Puteți opta pentru portrete de desene animate ca onoruri și recunoașteri ale angajaților, cadouri de plecare sau de pensionare și cadouri la modă pentru clienți corporativi.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.