Caricatură de gătit

Comandați o caricatură excelentă cu dvs., un prieten, un coleg de serviciu sau un membru al familiei care se bucură de distracția lor preferată, gătitul. O astfel de caricatură este complementul perfect pentru compania ta și ar arăta uimitor ca un poster în bucătărie sau pe profilurile tale de socializare. Pe baza unei fotografii originale, caricatura noastră desenată manual sau digitală va încorpora aspecte personalizate de hobby, articole și alte detalii la alegere, așa cum se vede în exemplele noastre. Lucrarea finită va fi furnizată ca fișier JPG care poate fi imprimat pe diferite suprafețe. Oferim diverse opțiuni de livrare contra cost, inclusiv caricaturi digitale imprimate pe postere, pânză, tricouri și căni. Serviciul nostru de expediere este disponibil în întreaga lume, iar livrarea expres este disponibilă la cerere.

ID: 293
Caricatură de gătit
Caricatură de gătit
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de gătit" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de gătit" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de gătit" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de gătit

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricaturile de gătit sunt cadouri excelente și pot fi folosite profesional pentru a lăsa o impresie de durată.

O caricatură de gătit este un cadou frumos, deoarece este unică și exprimă pasiunea destinatarului pentru gătit. Orice persoană pasionată de gătit va fi încântată să-și vadă fața pictată creativ și foarte colorat pe peretele bucătăriei. De asemenea, poate fi utilizat într-un cadru profesional ca materiale publicitare, accente sau cadouri pentru clienți, arătând latura jucăușă și imaginativă a companiei dvs.

Oferim mai multe alternative pentru realizarea caricaturii tale culinare. Te putem vedea ca un bucătar priceput într-un mediu culinar, complet cu șapcă și toate echipamentele necesare. Puteți chiar să alegeți să fiți văzut ținând diverse alimente sau pregătind o anumită bucătărie. Alegerea este a ta!

În plus, o astfel de caricatură va fi o anexă excelentă pentru conturile tale de socializare și va atrage cu siguranță atenția, aprecierea și curiozitatea. Oferim stiluri mixte pentru crearea caricaturii dvs. de gătit, de la schițe tradiționale în creion până la ilustrații digitale moderne. Fiecare alternativă poate oferi lucrării tale finale un aspect unic, în funcție de stilul și mediul ales. Schița tradițională în creion are un aspect clasic, atemporal, cu linii și umbriri adăugând profunzime și dimensiune caricaturii. Acest stil este perfect și pentru cei care apreciază arta tradițională a schiței și a desenului.

Ilustrațiile digitale moderne, pe de altă parte, pot oferi un aspect mai modern și mai elegant. Folosind tehnologia și instrumentele digitale, artiștii pot crea caricaturi vibrante și colorate care pot fi ușor editate și partajate online. Ambele au avantajele lor și pot produce rezultate excelente.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.