Caricatură de gimnastică

Ești în căutarea unui cadou personalizat amuzant pentru un fan de fitness? Deci tot ce ai nevoie este o caricatură exagerată făcută din imaginile tale de un artist talentat Photolamus. Fie că este vorba despre o caricatură a unui culturist care folosește greutăți, a unui practicant de yoga care adoptă o poziție sau a unei persoane care folosește echipament cardio, putem surprinde dragostea subiectului pentru fitness și putem atrage atenția asupra trăsăturilor și personalității sale distinctive. Un astfel de desen creativ ar fi un cadou excelent, plin de umor pentru orice pasionat de sport. Comanda este ușoară: trimiteți imaginile și descrieți viitoarea lucrare de artă, iar artistul nostru va lua în considerare totul pentru a realiza o caricatură plină de umor, care să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră. Caricatura Gym vă va fi trimisă prin e-mail ca fișier JPG potrivit pentru imprimare. Imprimați-vă caricatura pe o pânză, hârtie foto, cană sau tricou la un preț suplimentar. Livrare în toată lumea!

ID: 201
Caricatură de gimnastică
Caricatură de gimnastică
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de gimnastică" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de gimnastică" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de gimnastică" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de gimnastică

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cine poate primi o caricatură de sală?

Caricaturile din sala de sport sunt cadoul perfect pentru antrenorul tau de fitness, un prieten caruia ii place sa se antreneze sau chiar pentru tine ca o modalitate plina de umor de a-ti marca calatoria in fitness. Dacă îți place să împărtășești experiența ta de fitness cu adepții tăi pe rețelele de socializare, o caricatură de sală de sport ar putea fi un plus fabulos la profilul tău. Arătați-vă caracterul și simțul umorului poate fi o metodă distractivă. De asemenea, o caricatură a unei săli de sport ar putea fi un decor fantastic de perete pentru sala de sport sau zona de antrenament de acasă. Poate fi imprimat și înrămat pentru a crea un decor unic care să vă prezinte pasiunea pentru exerciții fizice; să vă motiveze să continuați călătoria dvs. de fitness, amintindu-vă zilnic de obiectivele dvs. de fitness.

Există nenumărate oportunități de exprimare creativă și reprezentare în tărâmul vast și nelimitat al artei. Caricaturile de sală sunt fantastice, deoarece pot fi complet personalizate, inclusiv anumite piese de trusă, ținute sau chiar un anumit mediu de fitness sau de fitness. Cu această personalizare, puteți face un cadou care reprezintă personalitatea, gusturile și căutarea de fitness ale destinatarului. Este posibil ca caricatura să arate echipamentul de antrenament preferat al destinatarului, cum ar fi mrenele, ganterele sau un aparat de vâsle. Pentru a personaliza și mai mult caricatura, puteți include caracteristici precum ținuta de fitness a destinatarului, tatuajele sau chiar tunsoarea. Pentru a reprezenta stilul de antrenament preferat al destinatarului, puteți decide să plasați caricatura într-o anumită sală de sport sau într-un mediu de fitness, cum ar fi o sală de box sau un studio de yoga.

Obțineți caricatura dvs. de sală de la Photolamus dacă sunteți în căutarea unui cadou memorabil și personalizat pentru dvs. sau pentru cineva căruia îi place sala.

Aceste ilustrații atractive vor face oamenii să zâmbească și sunt o modalitate excelentă de a promova sportul și fitness-ul cu umor și plăcut. Photolamus este dedicat să ofere clienților săi cea mai bună experiență posibilă și să efectueze revizuiri până când sunt mulțumiți de rezultatul final.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.