Caricatură de grup de Crăciun

Luați în considerare serviciul nostru de Caricatură online pentru a realiza o caricatură colorată de grup de Crăciun dacă sunteți în căutarea unui cadou sau suvenir unic și neobișnuit pentru familia, prietenii sau grupul dvs. Artistul nostru priceput va realiza un portret frumos de desene animate al fiecărui membru folosind imaginile tale. Opera de artă va fi creată plin de culoare pe un fundal simplu, creând o imagine fantastică pe care o veți adora cu toții. Artistul nostru talentat va lua în considerare cu atenție solicitările dumneavoastră și va crea fotografia de grup perfectă de Crăciun care să vă satisfacă cerințele. Trimiteți-vă imaginile, spuneți-ne cum doriți să arate opera de artă și plasați comanda. Caricatura finală vă va fi trimisă prin e-mail ca fișier JPG de înaltă rezoluție care poate fi tipărit. De asemenea, oferim livrare expres și imprimare pe materiale precum pânză, hârtie foto, căni sau tricouri, dacă doriți să continuați. Indiferent unde vă aflați, vă putem livra.

ID: 23
Caricatură de grup de Crăciun
Caricatură de grup de Crăciun
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de grup de Crăciun" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de grup de Crăciun" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de grup de Crăciun" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de grup de Crăciun

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricaturile de grup de Crăciun vă pot ajuta să captați vibrațiile pozitive ale sărbătorilor de iarnă.

Crăciunul este un moment pentru a aprecia oamenii din viața ta, fie că sunt rude apropiate, prieteni, colegi de muncă sau un grup cu un anumit loc în inima ta. Oferirea de cadouri minuscule și simbolice de Crăciun este esențială, deoarece comunică tema dragostei, aprecierii și atenției sărbătorii. Aceste cadouri nu trebuie să fie excesive sau costisitoare; ar trebui să fie unici și grijulii, demonstrând relația dvs. și preocuparea pentru receptor. Cadourile simbolice ne pot aminti, de asemenea, de vremurile și experiențele frumoase pe care le-am avut pe tot parcursul sărbătorilor alături de cei dragi. Oferirea de cadouri este, de asemenea, o metodă de a întări legăturile și de a arăta apreciere. Este o oportunitate de a consolida relațiile dintre oameni, demonstrându-le cât de mult îi prețuiești și îi apreciezi.

Portretele de familie sunt o modalitate excelentă de a surprinde amintiri neprețuite ale celor dragi cu orice ocazie, mai ales în perioada Crăciunului. În anii următori, nepoții și strănepoții ar putea cere într-o zi să vadă fotografii cu familie și nu ar fi doar trist dacă ar fi puțini sau niciunul de împărtășit? Fotografiile de grup surprind un moment prin păstrarea amintirilor celor dragi în starea lor actuală. Caricaturile pot fi, de asemenea, o amintire frumoasă, doar făcute într-un mod mai amuzant, mai artistic și mai creativ. Este esențial să înregistrăm aceste momente trecătoare și să le păstrăm pentru ca generațiile viitoare să le prețuiască, deoarece, pe măsură ce timpul trece, indivizii se schimbă și se nasc noi membri ai familiei.

Fă-ți colegii fericiți încorporând temele de Crăciun în mediul tău de lucru.

Caricaturile pot fi create în multe feluri, de la purtarea costumelor de Moș Crăciun sau pălăriilor de Crăciun până la decorarea spațiului de lucru cu elemente festive precum un fundal de șemineu sau o sanie. Colegii tăi vor simți mai multă camaraderie, iar moralul va fi întărit de o atmosferă de lucru festivă. Oferă un răgaz de la muncă și o șansă de a participa la spiritul sărbătorilor.

Cu caricaturi personalizate de grup de Crăciun, portrete de familie și alte lucrări de artă personalizate, Photolamus vă poate ajuta să veniți cu cadouri unice, care să-i facă fericiți pe cei pe care îi iubiți. Indiferent dacă doriți să proiectați o fotografie de familie clasică sau o caricatură distractivă și ciudată pentru a capta spiritul sărbătorilor, Photolamus vă poate face ideile să prindă viață.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14923

Absolutely love the drawing! We recently lost our dog and the drawing captures one of our favorite pictures of her. Thank you!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)