Caricatură de iarnă

Împărtășește cu cei dragi farmecul sărbătorilor de iarnă! Căutați o caricatură personalizată în stil de iarnă, cu fulgi de zăpadă, sporturi de iarnă și spirit de vacanță? Comanda și obținerea unei caricaturi fantastice va fi o sarcină ușoară. Încărcați fotografiile dvs., spuneți-ne cerințele dvs. și vă vom livra o piesă de artă personalizată pe care dvs. și familia dvs. o veți prețui pentru totdeauna! Sărbătorile de iarnă sunt chiar după colț; trebuie sa te pregatesti in prealabil.

ID: 105
Caricatură de iarnă
Caricatură de iarnă
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de iarnă" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de iarnă" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de iarnă" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de iarnă

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cadoul perfect pentru sarbatorile de iarna

Iarna este despre magie, dorințe și emoții pozitive. Este vorba despre Moș Crăciun, colinde, biscuiți aromați, împodobirea copacului și realizarea de oameni de zăpadă.

Explorați galeria pieselor noastre de artă și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse formate, desen, colorat și stiluri digitale! Vă putem desena în diferite moduri: ca o caricatură amuzantă de om de zăpadă, un Personaj drăguț cu fundal de zăpadă, un cuplu îmbrăcat în haine de sărbătoare, pe sania lui Moș Crăciun sau orice altă alternativă doriți.

De asemenea, îți poți surprinde sufletul pereche cu o caricatură de Crăciun cu un cuplu minunat, cu un fundal frumos. Această caricatură genială va arăta grozav ca o caricatură imprimată pe o cană, tricou, pânză sau hârtie foto, lăsată atârnată pe un perete sau plasată într-o ramă foto care decorează interiorul oricărei case. Un astfel de cadou va emana căldură, dragoste și sentimente sincere. Va adăuga mai multă vitalitate și va conduce acasă sau la locul de muncă.

Echipa inspirată de Photolamus vă va ajuta să creați o caricatură unică conform scopului dvs. creativ. Vă vom ajuta să realizați caricaturi online sau portrete pentru o femeie, un bărbat, un copil, o familie sau un suflet pereche.

Pentru cea mai bună experiență, încarcă fotografia ta preferată, scrie mai jos ideile și cerințele tale pentru caricatura digitală și vom îndeplini toate așteptările tale! Fotografiile dvs. de înaltă calitate încărcate vor ajuta artistul nostru să creeze o caricatură de iarnă impresionantă și detaliată, care va surprinde pe oricine doriți.

Portrete de desene animate ca cadouri foarte nerestricționate pentru clienți corporativi.

Putem înfățișa portrete într-un stil complet diferit. Poate fi descris folosind o stilizare a unei lovituri de pensulă, a unei lovituri de creion sau chiar a unei tehnici de creion digital. Tu alegi!

Pentru fericirea ta, oferim un număr nelimitat de modificări gratuite! Odată ce sunteți încântat de desen, îl puteți imprima local sau puteți comanda printare la noi.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.