Caricatură de nuntă indiană

Comandați o frumoasă caricatură de cuplu de nuntă indiană în orice stil doriți din fotografia dvs. Comandarea este simplă: încărcați o fotografie clară a feței, menționați cerințele dvs. pentru caricatură și descrieți orice specificație a personajelor, iar noi vom încerca să vă îndeplinim toate așteptările. Artistul nostru va fi încântat să creeze un desen de nuntă memorabil în tradiția indiană. O astfel de caricatură genială va fi un cadou grozav de Ziua Îndrăgostiților care poate fi pusă într-o ramă foto, atârnată pe perete sau ca caricatură imprimată pe o cană, tricou, pânză sau hârtie foto. Desenul de caricatură va fi trimis pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Pictura creativă va fi livrată ca fișier JPG gata de imprimat pe e-mailul dvs.

ID: 173
Caricatură de nuntă indiană
Caricatură de nuntă indiană
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de nuntă indiană" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de nuntă indiană" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de nuntă indiană" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de nuntă indiană

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 2
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
336HK$

Caricatură de nuntă indiană - o amintire minunată

Adorăm să ne uităm la nunți din diverse culturi, iar nunțile indiene sunt unice. Ne plac multe lucruri la ei: culorile, ceremonia și muzica. O caricatură de nuntă indiană va surprinde cel mai bine spiritul unui astfel de eveniment.

Caricaturile de artă sunt printre cele mai populare stiluri de desen și alegeri de nuntă la modă. Artiștii noștri știu cel mai bine să vă evidențieze personalitatea și să aleagă un fundal perfect și un stil de față caricatural care vi se potrivește. Portretele cuplului comic sunt opera unei minți și fantezii ingenioase. Nasuri mari, urechi catifelate, obraji proeminenți și alte distorsiuni sunt comune în astfel de desene, dar în general, pictura finală arată destul de bine și te va încânta cu aspectul său extraordinar.

Chiar dacă îți imaginezi viitoarea caricatură într-un mod specific și artistul o vede diferit, combinația ideală este atunci când acest puzzle de idei se împletește prin discuții, compromisuri și creativitate. Rolul artistului este să-ți citească așteptările; prin urmare, descrierea trebuie făcută până la detalii minore. O nuntă în stil indian poate impresiona pe oricine prin specificul și tradițiile pe care le promovează. Îmbrăcămintea și accesoriile conferă un farmec unic acestui eveniment critic. Este minunat să oferi un astfel de cadou care să-i încânte pe primitori mulți ani și care, la rândul său, va deveni o adevărată comoară. Poate fi o caricatură de grup sau o reprezentare clasică a mirilor. Nu contează ce opțiune alegi; rezultatul final oricum iti va taia respiratia.

Stilurile noastre de desen vă pot inspira; poți selecta cel mai bun model care îți place, iar noi vom face magia. Încărcați o fotografie vizibilă și obțineți o caricatură creativă superbă, care va fi un suvenir minunat pentru totdeauna.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.