Caricatură de pânză

Obțineți o pânză de perete imprimată personalizată, cu o caricatură personalizată sau un portret desenat manual de Photolamus. Vă vom picta caricaturile pe pânză de înaltă calitate, unul dintre produsele noastre cele mai vândute. Este un cadou ideal pentru prieteni, șefi, membri ai familiei și chiar și pentru cei care își doresc ceva diferit în casa sau biroul lor. Dacă doriți ca picturile să adauge mai multă vitalitate și să conducă acasă sau la locul de muncă, ar trebui să luați în considerare tipărirea pe pânză. Puteți alege orice detaliu de fundal, cum ar fi hobby-uri și interese, pentru a vă face caricatura unică.

ID: 24
Caricatură de pânză
Caricatură de pânză
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de pânză" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de pânză" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de pânză" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de pânză

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Optează pentru o caricatură uluitoare, cu o poftă creativă și impresionantă; Imprimeurile Caricaturi Canvas sunt cadouri personalizate pentru orice eveniment, iar incantarea ta este importanta noastra. Desenul poate părea amuzant, acid sau sever; totul depinde de tine. La cerere, putem desena orice idee de design în orice dimensiune personalizată. Ne putem ocupa de ideile și ambițiile tale și de a crea piese de artă frumoase în cel mai bun mod.

Artistul nostru competent va oferi fotografiilor tale o nouă energie și va face fanteziile tale autentice.

Un astfel de cadou va fi pe placul oricui.

Pânza este o țesătură puternică, grea, folosită în diferite scopuri. Deoarece artiștii folosesc pânza în zilele noastre pentru aproape toate tipurile de picturi și desene, mulți cred că artiștii au folosit întotdeauna pânza pentru a picta.

Inițial, pânza era făcută din cânepă împletită strâns. Pânza este ușor de întins pe perete; nu este necesar nici un cadru. Excepțional de durabil: acesta este poate cel mai critic avantaj; nu este afectat de temperatura de afară și poate dura generații fără ca calitatea imprimării să se diminueze. Sunt ecologice și sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni, modele, stiluri și culori. O caricatură de pictură pe pânză poate fi rulată și adusă rapid dintr-un loc în altul.

Surprinde-i pe cei dragi cu o caricatura imprimata pe panza. Echipa Photolamus vă va transforma fotografiile digitale într-un pivot atractiv al oricărei încăperi. Deși este, de asemenea, un plus estetic plăcut pentru decorul casei tale, adaugă o notă încântătoare și veselă împrejurimilor plictisitoare ale biroului tău.

Caricaturile au fost definite ca „portrete cu volumul ridicat”. Oamenii pot fi contradictori în ceea ce privește impresia lor, cu o viziune radical diferită asupra greutății lor, de exemplu. Totuși, ei rămân interesați de cum ar arăta în astfel de picturi.

Diverse imprimeuri cu caricaturi de pânză și mai multe dimensiuni de pânză

Putem portretiza caricaturi într-un format divers. Poate fi grafic, minimalist sau poate avea mai multe incluziuni și nuanțe. Poate fi ca o stilizare a unei lovituri de pensulă, o lovitură de creion sau chiar un design de creion digital. Puteți publica versiunea digitală a imaginilor pe rețelele de socializare pentru a transmite distracția cu prietenii și cunoscuții.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15257

That is most epic. Blown away at how good it came out. Everything is perfect.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)