Caricatură de petrecere

Faceți invitații personale și unice pentru persoane memorabile și iubite, astfel încât acestea să le poată păstra ca o amintire grozavă. Surprinde-ți prietenii cu o invitație sau cadou original la petrecere! Obțineți un fundal extrem de vesel care va fi completarea perfectă pentru petrecere. Caricaturile personalizate de petrecere sau desenele portret pot anima festivitățile, zilele de naștere și evenimentele corporative. Puteți potrivi tema și senzația evenimentului dvs. de naștere viitor cu invitații unice și personalizate de la Photolamus!

ID: 2
Caricatură de petrecere
Caricatură de petrecere
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de petrecere" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de petrecere" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de petrecere" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de petrecere

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Imaginile și fotografiile imortalizează momente din viața noastră. Avem soluțiile originale pentru a ne bucura și a păstra pentru totdeauna câteva amintiri frumoase. Dacă doriți să respectați conceptul de petrecere și regulile organizatorice importante, ar trebui să vă concentrați pe un element stilistic esențial al sărbătorii. Fiecare episod de viață poate și merită să fie transmis pozitiv și comic.

Invitații unice la petrecere cu caricatură personalizată

Stilul unei petreceri este definit de organizatorul acesteia. Oferă ceva unic oaspeților tăi pentru a-i surprinde. Optează pentru invitații personalizate pentru a le capta atenția și a stârni zâmbete. Imaginează-ți cât de amuzant ar fi să le oferi invitații pe coperta cărora se vor găsi. Petrecerea nu a început încă, dar prietenii tăi dansează și se distrează pe acele felicitări de invitație imprimate. Invitațiile ar arăta ca o imagine a viitorului. E atât de distractiv. Într-adevăr, toată lumea ar dori să primească astfel de invitații.

În zilele noastre, mulți optează pentru invitații personalizate pentru a le evidenția creativitatea și stilul unic. Atunci când organizezi o petrecere, se pune accent chiar și pe cele mai mici detalii.

Capodoperele noastre sunt iubite de mulți din întreaga lume și realizăm doar cea mai înaltă calitate. Creați-vă propriile invitații personalizabile pentru ocazii speciale de toate dimensiunile. Alege cea mai bună caricatură de fundal de petrecere pentru evenimente pe Photolamus.

Caricatura este o piesă de artă care aduce spiritul oricărei vieți sau experiențe. Portretele amuzante vor păstra permanent atmosfera de lejeritate, jucăuș și dispoziție pozitivă.

Umorul adaugă o notă strălucitoare ceremoniilor de familie. Aici, la Photolamus, vă vom sprijini în consolidarea cu încredere a acestei tradiții în familia dumneavoastră și vă vom oferi cea mai bună caricatură pentru petreceri.

Puteți găsi modele, stiluri și desene pe site-ul nostru. Colecția noastră imensă vă poate inspira. Poti alege modelul care ti se potriveste cel mai bine, iar noi vom crea emotii de nedescris pentru petrecerea ta.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.