Caricatură de poliție

Cauți artiști profesioniști care să deseneze manual o caricatură uimitoare de poliție pentru tine? Atunci ești în locul potrivit! Echipa noastră Photolamus are o vastă experiență în crearea de imagini frumoase cu caricaturi de poliție și suntem bucuroși să creăm o caricatură de polițist pentru tine pentru orice scop. Surprinde-ți pe tine, ruda, prietenul sau colegul și fă-ți un cadou grozav pentru orice ocazie.

ID: 90
Caricatură de poliție
Caricatură de poliție
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de poliție" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de poliție" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de poliție" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de poliție

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Încarcă una sau mai multe dintre fotografiile tale și descrie oricare dintre fanteziile tale și vom crea un portret individual într-un stil realist sau un desen amuzant exagerat, care te va înveseli pe tine și pe cei dragi. Vă putem atrage în orice stil ca o singură persoană sau o întreagă echipă pe orice fundal. Încarcă o fotografie a secției tale de poliție, a mașinii sau orice altceva și vom fi bucuroși să-ți surprindem personajele și chiar să ținem cont de interesele și trăsăturile de personalitate ale acestora.

Caricatură personalizată a ofițerului de poliție din fotografiile tale

Obțineți o caricatură șic de șerif sau o caricatură de polițist pentru a vă mulțumi dvs. sau colegului dvs. și comandați o imprimare pe pânză sau un poster și va fi cadoul perfect și unic care nu va aduna praf! O astfel de pânză sau poster va arăta perfect pe peretele secției tale de poliție sau va decora interiorul casei tale și te va încânta cu aspectul său în fiecare zi.

Comandați un desen personalizat frumos este foarte ușor!

Încărcați una sau mai multe dintre fotografiile dvs. și descrieți oricare dintre cerințele dvs. în secțiunea de informații, iar artistul nostru experimentat va ține cont de oricare dintre fanteziile dvs. Tu sau prietenul tău aveți un hobby preferat? Descrieți-le și voi și le vom adăuga la desen pentru a vă oferi caricatura perfectă de ofițer de poliție pentru un cadou de ziua de naștere, promovare sau pensionare. Puteți cere artistului nostru să vă schimbe desenul în orice etapă a desenului, vă oferim modificări gratuite nelimitate pentru a obține opera de artă perfectă.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.