Caricatură de tenis

Tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi individuale din lume. Ziua Mondială a Tenisului urmărește să crească participarea la tenis la nivel mondial în fiecare an, în prima zi de luni a lunii martie. Fie că ești pasionat de tenis sau vrei să impresionezi pe cineva care iubește și practică acest gen de sport, avem cele mai bune soluții pentru această ocazie. Modul simplu de a savura Ziua Națională a Tenisului de Joc este să ridici câteva mingi și o rachetă relativ ușoară, iar calea cea mai simplă pe care o poți lua este printr-o caricatură bine făcută. Avem o gamă largă de caricaturi de tenis, copii din desene animate care joacă tenis, bărbați și femei care țin rachete și lovesc mingi etc.

ID: 178
Caricatură de tenis
Caricatură de tenis
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de tenis" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de tenis" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de tenis" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură de tenis

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De obicei, se consideră că o caricatură bine făcută seamănă mai mult cu o persoană decât cu o persoană în sine. Artistul nostru talentat va oferi fotografiilor tale o atmosferă nouă și va face imaginația să devină autentică. O astfel de caricatură va arăta grozav pe rețelele tale de socializare sau în orice altă opțiune pe care o oferim mai jos și va fi, de asemenea, un cadou minunat pentru persoana iubită pentru orice ocazie. Încarcă-ți fotografiile și descrie-ți dorințele pentru desenul de mai jos. Caricatura jucătorului de tenis poate părea amuzantă, sarcastică sau sobră. Vă putem arăta în cel mai bun mod cum vă distrați jucând tenis și să creați câteva piese de artă minunate.

Cadouri originale pentru un jucător de tenis

Tenisul a fost întotdeauna perceput ca sportul domnilor. Pantalonii și tricourile albe și manierele corecte ale jucătorilor și fanilor erau semnul tenisului.

Îți poți surprinde sufletul pereche sau prietenul cu o frumoasă caricatură a jucătorului de tenis. Un astfel de desen va reflecta dragostea ta pentru jocul de tenis și va reflecta realizările sau angajamentele tale comune în acest sport. Capodopera va arăta grozav într-un cadru pe clubul sportiv sau pe peretele de acasă.

Copilul tău este pasionat de tenis? Urmărește cu atenție și prinde toate știrile despre acest gen de sport. Surprinde-l cu o caricatură de tenis care înfățișează pasiunea sau hobby-ul lui. Fă-l să se simtă un câștigător cu trofeul în mână. Cadoul ideal îl va inspira și motiva să nu renunțe niciodată, ci să-și urmeze visul.

Un astfel de desen de artă va emana perseverență, ambiție și muncă grea. Mai mult, va reprezenta un element semnificativ de decor în camera lui. Tenisul este ușor de jucat doar atunci când este vizionat la televizor. În realitate, necesită o mulțime de competențe. Există atât de multe solicitări pe care trebuie să le îndeplinească un jucător de tenis: putere și putere, flexibilitate, echilibru dinamic și multe altele.

Indiferent de eveniment pe care îl onorați, avem cea mai potrivită soluție! Echipa fericită Photolamus vă poate arăta în cel mai bun mod cum vă distrați jucând tenis și să dezvoltați câteva piese de artă uimitoare.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.