Caricatură de vacanță

Ești în căutarea unui cadou frumos de ziua de naștere pentru prietenii tăi, persoana iubită sau familia ta? Caricaturile de vacanță pot fi distractive și creative pentru a comemora o călătorie memorabilă sau o vacanță cu cei dragi. Ele pot servi ca un memento unic și personal al experienței împărtășite și al relațiilor dintre indivizii portretizați. Puteți descrie fantezii sau idei pentru caricatură, cum ar fi ipostaze, ținute sau teme specifice. De asemenea, puteți sugera orice inscripții sau articole care sunt semnificative pentru dvs., cum ar fi un citat preferat sau o bijuterie, iar noi vă vom îndeplini toate așteptările. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană. Expediem in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 114
Caricatură de vacanță
Caricatură de vacanță
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură de vacanță" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură de vacanță" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură de vacanță" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatură de vacanță

Comanda online Caricatură de vacanță

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Surprindeți distracția și spiritul vacanței dvs. cu o caricatură personalizată

Caricaturile de vacanță sunt o modalitate distractivă și unică de a surprinde amintirile și personalitățile prietenilor sau membrilor familiei într-o vacanță sau o vacanță. Creată de artiști pricepuți, această formă de artă folosește diverse tehnici și medii, cum ar fi creioane, cărbune, vopsele sau instrumente digitale, pentru a crea o reprezentare exagerată și jucăușă a fiecărei persoane.

Portretele de artă pot fi personalizate pentru a reflecta locația specifică sau activitățile destinației de vis, cum ar fi scene de plajă, drumeții montane, tururi ale orașului sau vizite la parcuri tematice. Artistul poate încorpora detalii specifice, cum ar fi ținute, recuzită sau decor, pentru a face fiecare caricatură unică și memorabilă. Captarea cu acuratețe a asemănării individului în caricatură este un aspect crucial al formei de artă. Folosind o fotografie vizibilă și respectând cerințele și criteriile specifice ale clientului, artistul poate crea o caricatură plină de umor, jucăușă, foarte recunoscută și exactă pentru subiectul original.

O caricatură pozitivă și personalizată poate fi un suvenir minunat și o modalitate unică de a surprinde o amintire sau un moment special.

Indiferent dacă este afișată pe rețelele de socializare, atârnată pe un perete sau plasată pe un birou într-un cadru, o caricatură poate fi o reamintire amuzantă și jucăușă a momentelor fericite împărtășite în timpul unei vacanțe, zile de naștere sau orice altă ocazie specială. Modelele și dimensiunile personalizate pot fi o modalitate excelentă de a satisface preferințele și dorințele unice ale fiecărui client. Artistul poate crea o caricatură cu adevărat unică, permițând clienților să-și specifice ideile și temele de design, cum ar fi un fundal de plajă tropicală sau o vedere romantică a orașului. Oferirea unei game de dimensiuni personalizate poate face caricatura și mai versatilă și adaptabilă la diferite opțiuni de afișare. Fie că este vorba de un design mic și compact pentru un birou sau de o piesă mai mare și mai detaliată pentru un perete, dimensiunile personalizate pot ajuta la ca caricatura să fie și mai personalizată și adaptată nevoilor specifice ale clientului.

Cu Photolamus, obțineți asistență pentru clienți de cinci stele, conform politicii noastre de dragoste 100%. Acordând prioritate satisfacției clienților, serviciul nostru poate ieși în evidență față de concurență și poate oferi clienților o piesă de artă cu adevărat unică și personalizată pe care o vor prețui ani de zile.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.