Caricatură digitală

Umple-ți viața de zi cu zi cu bucurie și distracție! Surprinde un prieten sau un membru al familiei cu originalitatea ta! Pentru realizarea menționată anterior, comandați o caricatură digitală la Photolamus. Astfel de imagini sunt cadoul perfect pentru orice sărbătoare. Caricaturile digitale pot fi folosite pentru tipărire, postare pe web, rețele sociale etc. Caricatura dvs. digitală va fi realizată de artiști profesioniști care sunt grozavi la crearea unei imagini comice. Selectați fotografia care va fi cea de referință pentru caricatură și adăugați-o în formularul de comandă. Alegeți stilul și complotul care mai târziu vor folosi artiștii noștri caricaturi digitale. Foarte curând, caricatura digitală finalizată va fi finalizată. Creatorul nostru de caricaturi digitale oferă rezoluție înaltă, paletă de culori bogată și imagini digitale detaliate. Veți primi o caricatură finalizată în format JPEG gata de imprimat.

ID: 1
Caricatură digitală
Caricatură digitală
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură digitală" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură digitală" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură digitală" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură digitală

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
252HK$

De ce aveți nevoie de o imagine de caricatură digitală?


Umorul ne face viața mai bogată și mai strălucitoare! O glumă bună poate scuti o persoană de oboseală și îi poate oferi o perspectivă pozitivă asupra vieții. Caricatura este un exemplu al modului în care poate exista umorul. Mai mult, această formă de umor are o formă solidă și estetică. Arta caricaturii rezolvă două sarcini simultan - crearea unei structuri frumoase și a comediei.

Comandați o caricatură digitală și veți putea face o victorie impresionantă asupra realității gri. Fiecare episod al vieții poate fi reprezentat sub forma unei caricaturi. Și fiecare fotografie poate fi folosită pentru a crea un viitor complot de comedie. De ce să nu transformi o amintire obișnuită salvată într-o imagine într-o schiță de comedie? Astfel, veți obține pentru totdeauna un lucru care vă va putea oferi emoții pozitive.
Mai mult, așa ceva poate fi împărtășit. Fă o caricatură digitală pentru tine și prietenii tăi, pentru toate personajele din fotografie. O caricatură digitală poate fi tipărită în mai multe copii. Fiecare participant la scena de comedie va avea o copie. Fiecare participant din imagine va putea avea emoții plăcute și se va distra.

O caricatură digitală este o idee grozavă de cadou pentru orice persoană și orice sărbătoare. Poti comanda o astfel de caricatura chiar daca nu ai un motiv anume si vrei doar sa faci o surpriza unui prieten. Pe această pagină a serviciului Photolamus, puteți explora tipurile de caricaturi și stilurile acestui gen. Artistul nostru profesionist de caricatură digitală este expert în toate genurile clasice și moderne de caricatură. Putem crea o imagine comică pentru aproape orice. Putem transforma orice idee originală într-o caricatură: un portret, o fotografie de familie, o imagine a unei echipe sportive, animale, fotografii pentru copii.

Cum să faci o caricatură digitală perfectă? Pentru început, trebuie să te gândești corect la ideea unei viitoare caricaturi. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți cea mai bună fotografie pentru transformare într-o caricatură. Care imagini sunt cele mai potrivite pentru o astfel de transformare? După cum arată experiența noastră, orice imagine poate fi transformată într-o schiță de comedie. Cu toate acestea, puteți alege o astfel de imagine în funcție de preferințele personale. Crezi că există un potențial pentru comedie într-o anumită imagine? Trimite-ne această fotografie, spune-ne în ce stil vrei să faci o comedie digitală și foarte curând, îți vom trimite înapoi sarcina finalizată. Veți fi mulțumit de rezultat, precum și de prețul caricaturii digitale, cu siguranță. Să învingem împreună realitatea gri! O caricatura cadou este ceva ce va fi cu siguranta apreciat!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.