Caricatură exagerată

Obțineți o caricatură de artă exagerată desenată din fotografiile dvs. ca un cadou original frumos pentru cei dragi. Veți obține o piesă de artă strălucitoare cu un fundal uimitor. O astfel de poză va fi un cadou personalizat superb pentru oricine, indiferent de ocazie cu care sărbătorești. De asemenea, va servi ca un cadou neobișnuit pentru persoana iubită la o zi de naștere sau orice altă ocazie și va arăta grozav pe rețelele de socializare. Artiștii noștri profesioniști le vor lua în considerare pe toate și vor face tot posibilul pentru a crea un cadou extraordinar de cuplu personalizat pentru tine. Doar încărcați cele mai bune fotografii ale dvs. și spuneți-ne cerințele și ideile dvs. pentru viitorul desen. Caricatura exagerată va fi livrată ca fișier JPG gata de imprimat prin e-mail. Livrare in toata lumea! Livrare rapidă la cerere: imprimare caricatură pe pânză, hârtie foto, cană sau tricou.

ID: 264
Caricatură exagerată
Caricatură exagerată
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură exagerată" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură exagerată" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură exagerată" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatură exagerată

Comanda online Caricatură exagerată

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cadou perfect care va trezi curiozitatea si multe zambete

Poate ai văzut caricaturiști în locuri publice care desenează caricaturi de oameni într-un mod atât de frumos și creativ, uluitor, încât te oprești și stai nemișcat în așteptarea rezultatului final. Orice caracteristică izbitoare, cum ar fi o față proeminentă sau ochi mari, este evidențiată pentru a crea un portret exagerat.

Care este rolul acestor tablouri? - Să genereze zâmbete și să ofere emoții pozitive. Poate fi un cadou perfect pentru orice eveniment special, cum ar fi o zi de naștere, o nuntă, Crăciun, Pensionare sau orice doriți. Oamenii au fost întotdeauna curioși despre cum ar arăta în astfel de opere de artă. Această chestiune se referă la persoane cu un simț al umorului dezvoltat, care nu interpretează un astfel de gest sau Cadou drept jignitor. Fotografiile surprind momente speciale din viața noastră, dar caricaturile le transformă în Artă. Fiecare eveniment merită să fie împărtășit pozitiv și comic. Avem soluțiile originale pentru a ne bucura și a prețui acele amintiri frumoase pentru totdeauna. În alegerea unui cadou bun, trebuie să urmați conceptul de ocazie și să vă concentrați pe un element stilistic esențial al sărbătorii. Un desen distorsionat este o capodoperă care aduce spiritul oricărei vieți sau experiențe. Portretele amuzante vor fi o amintire minunată a atmosferei de lejeritate, joacă și dispoziție pozitivă.

Comandarea unei caricaturi are farmecul ei; este atât de curios și nerăbdător să aștepte momentul în care vezi rezultatul final. O „Caricatură de buze exagerate”, de exemplu, va avea un impact semnificativ pe oricine, emanând mult umor și uimire.

Pentru cea mai bună înțelegere, încarcă o fotografie a eroului principal, notează așteptările și ideile tale pentru viitoarea Caricatură și vom îndeplini toate cerințele tale! Fotografiile dvs. de înaltă calitate încărcate vor ajuta artistul nostru să creeze o caricatură de neuitat, care va surprinde pe oricine doriți.

Pentru noi, sunt necesare recenzii ale clienților; cu Photolamus, obțineți cinci stele în asistența clienților, conform politicii noastre de dragoste 100%.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.