Caricatură inspirată de Disney

Transformă-ți fotografiile în caricaturi inspirate de Disney, pline de magie și basme. Personajele personalizate create vor fi create pentru tine 100% desenate manual de cei mai buni artiști online.

ID: 338
Caricatură inspirată de Disney
Caricatură inspirată de Disney
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură inspirată de Disney" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură inspirată de Disney" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură inspirată de Disney" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură inspirată de Disney

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Copilul tău este înnebunit după Disney World? Dacă da, atunci vă sugerăm să comandați o caricatură uimitoare inspirată de Disney, desenată manual, pe baza fotografiilor și ideilor dvs. Artiștii noștri caricaturi inspirați de Disney te vor desena ca orice personaj personalizat inspirat din lumea Disney. Vă asigurăm că un astfel de desen uluitor va surprinde orice persoană, în special copilul dumneavoastră, iar el sau ea se va petrece ore întregi privindu-se cu zâmbetul pe buze.

Transformă-ți fotografia într-un desen de prințesă sau prinț

Comandați un desen cu una sau mai multe persoane pe orice fundal magic. Alegeți unul dintre șabloane ca exemplu sau cereți artistului nostru să deseneze un fundal complet personalizat pe baza ideilor sau fotografiilor dvs. Vom selecta cel mai bun artist în funcție de cerințele dvs. și vom crea pentru dvs. orice piesă de artă, de la un desen amuzant la un portret realist.


Această caricatură în stil inspirat de Disney va arăta grozav pe cana, tricoul dvs. sau chiar va decora camera unui copil ca poster sau pânză de orice dimensiune. Vom oferi fotografiilor tale o nouă viață și ținem cont de oricare dintre cerințele tale și cele mai sălbatice fantezii. Desenul de caricatură inspirat de Disney va fi gata în cel mai scurt timp după ce vă încărcați fotografiile și vă descrieți ideile.

Cadou grozav de desen pentru orice copil

Caricatura inspirată de Disney va fi un cadou grozav pentru ziua de naștere a copilului tău sau orice altă ocazie. Acest cadou modern și stilat nu va lăsa pe nimeni indiferent și cu siguranță nu va aduna praf.

Revizii gratuite nelimitate pentru desenul dvs

Vă asigurăm că caricatura dvs. inspirată din lumea Disney va fi o adevărată operă de artă și vă oferim modificări gratuite nelimitate pentru satisfacția dumneavoastră. Puteți cere artistului nostru să facă orice modificări în orice moment. Vom face tot posibilul pentru a vă face pe dumneavoastră și familia dumneavoastră fericiți de munca noastră.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.