Caricatură Muncitor Mântuitor

Sunteți în căutarea unui portret de caricatură a unui muncitor de mână din fotografii sau a unui logo personalizat pentru afacerea dvs.? Astfel de capodopere vor arăta grozav pe cartea ta de vizită, pe social media sau pe orice alt produs tipărit pe care îl oferim mai jos. Vom adăuga orice articol sau inscripție la alegere. Atribuiți artistului nostru să deseneze o caricatură personalizată dedicată oricărei profesii sau hobby la alegere. Încărcați fotografiile dvs. corespunzătoare și vă vom livra o caricatură desenată manual de lucrător de reparații de către artiști profesioniști.

ID: 89
Caricatură Muncitor Mântuitor
Caricatură Muncitor Mântuitor
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură Muncitor Mântuitor" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură Muncitor Mântuitor" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură Muncitor Mântuitor" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură Muncitor Mântuitor

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Optează pentru o caricatură minunată, cu o notă creativă și unică; Caricaturile Handyman sunt cadouri personalizate pentru orice ocazie, iar satisfacția ta este prioritatea noastră. Desenul poate părea amuzant, sarcastic sau sever; totul depinde de tine. La cerere, putem desena orice idee de design în orice dimensiune personalizată.

Artistul nostru talentat va oferi fotografiilor tale o nouă viață și va face fanteziile tale să devină realitate. O astfel de caricatură va arăta grozav pe rețelele tale de socializare sau în orice altă opțiune pe care o oferim mai jos și va fi, de asemenea, un cadou minunat pentru persoana iubită pentru orice ocazie. Încarcă-ți fotografiile și descrie-ți dorințele pentru desen. Desenul animat va fi trimis ca fișier JPG gata de imprimat prin e-mail. Opțiuni suplimentare de livrare: desen animat imprimat pe pânză, hârtie foto, tricou sau cană.

Cadoul perfect pentru un Handyman

Cineva bun la multe lucruri, în special la repararea lucrurilor prin casă, se numește Handyman. Nu este un secret faptul că femeile găsesc „Hurașii” copleșitor de atractivi. Femeile se concentrează asupra bărbaților care fac minuni cu mâinile reparând lucruri.

Căutați un cadou extraordinar pentru prietenul, membrul familiei, a doua jumătate, șeful sau colegul dvs. într-o temă de profesie de handyman? Desenul poate părea amuzant, sarcastic sau sever. Totul depinde de tine. La cerere, putem desena orice idee de design în orice dimensiune personalizată. Vă putem arăta în cel mai bun mod respectul și admirația pentru un Handyman și putem crea câteva opere de artă minunate.

În plus, putem reproduce caricaturi într-un stil complet diferit: ca o stilizare a unei lovituri de pensulă, a unei lovituri de creion sau chiar o tehnică de creion digital. De asemenea, puteți selecta singur nivelul proporției caricaturii: poate fi grafică, minimalistă sau poate avea mai multe incluziuni și nuanțe. Puteți distribui versiunea digitală a imaginilor pe rețelele de socializare pentru a exprima și a împărtăși distracția cu prietenii și cunoscuții. Totul depinde de tine.

Pentru echipa noastră talentată, totul este posibil. Putem desena orice idee de compoziție! Vom adăuga orice modificări la caricatura ta de artă până când vei fi 100% mulțumit de ea!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15034

Magnifique. Très ressemblant. Ça a eu son succès. Bravo et merci.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)