Caricatură muzicală

Fie că ești un muzician cu experiență sau un simplu începător care adoră să cânte la un instrument muzical din când în când, nu există nicio îndoială că muzica nu este doar un hobby - este dragostea și marea ta pasiune. Căutați o caricatură muzicală personalizată în orice stil doriți, care să fie proiectată din fotografie și desenată într-un nivel de exagerare ușor amuzant? Dacă da, comandă artistului nostru să ilustreze un desen personalizat în care faci activitățile tale preferate. Viitoarele caricaturi de desene animate vor fi create urmând descrierile și cerințele dumneavoastră. Vom include cu plăcere în desen toate instrumentele muzicale pe care le preferați. Sunt disponibile opțiuni de livrare suplimentare: pe pânză, poster, tricou sau cană. Versiunea finală a caricaturii de desene animate va fi livrată ca fișier JPG gata de imprimat prin e-mail.

ID: 78
Caricatură muzicală
Caricatură muzicală
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură muzicală" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură muzicală" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură muzicală" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură muzicală

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricaturile muzicale sunt opere de artă frumoase care vă descriu perfect hobby-urile și interesele.

Arta joacă un rol important în viața noastră. Este un instrument eficient care afirmă credințele culturale, valorile și înțelegerea noastră a conexiunilor umanității cu societățile și lumea naturală. Forța artei este emoțională și subiectivă, o completare a obiectivității științei.

Muzica și pictura împreună pot crea ceva spectaculos. Dar cum? Desigur, cu ajutorul unei Caricaturi muzicale. Caricaturiștii au exercitat o putere considerabilă cu pensulele lor, mult mai mult decât ar putea orice alt scriitor și pot schimba emoțiile și sentimentele oamenilor într-o secundă.

Cu ajutorul unui astfel de portret, vei putea să-ți arăți respectul și aprecierea față de cineva pasionat de muzică sau instrumente muzicale. Fie că este vorba despre profesorul tău, un prieten sau un membru al familiei, el va fi încântat să primească o astfel de operă de artă care va spori și mai mult activitatea pe care o practică. Poate fi, de asemenea, un mod inedit și original de a-i mulțumi cuiva pasionat de acest domeniu. Astfel, veți oferi celor dragi o dispoziție minunată și le veți îmbogăți colecția de portrete cu o nouă expoziție, neobișnuită. Putem desena pianiști, chitariști, toboșari, cântăreți și caricaturi și portrete ale altor interpreți.

Fiecare piesă de artă este proiectată cu multă dragoste și grijă, creând un design impresionant și original. Toate tablourile și portretele sunt realizate și tipărite conform așteptărilor și ideilor dumneavoastră. Vom adăuga orice inscripții sau detalii simbolice la Caricatura dvs. de artă; nu ezita sa le mentionezi. Transformă fotografiile instrumentului tău muzical preferat într-o caricatură delicată cu fundal frumos.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.