Caricatură pentru iubitori de mâncare

Comandați caricaturi personalizate de fast-food în orice stil doriți; poate fi o idee excelentă pentru orice ocazie. Artistul nostru talentat va produce o caricatură frumoasă pe baza fotografiilor și ideilor tale. O astfel de opera de artă poate fi folosită ca logo pentru a reprezenta cartea de vizită, site-ul web de serviciu sau rețelele sociale. Fără îndoială, artiștii noștri vor face totul pentru a vă face fericit. Pentru plăcerea dumneavoastră, vă oferim ediții gratuite nelimitate. Efectuarea unei comenzi este ușoară: completează formularul de mai jos și încarcă una sau mai multe dintre cele mai bune fotografii vizibile ale tale. Desenul final va fi trimis pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare sunt disponibile pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 290
Caricatură pentru iubitori de mâncare
Caricatură pentru iubitori de mâncare
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură pentru iubitori de mâncare" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură pentru iubitori de mâncare" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură pentru iubitori de mâncare" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură pentru iubitori de mâncare

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

O alegere excelentă pentru afacerea dvs. și nu numai

Reprezentările grafice ale alimentelor gustoase ne pot ghida comportamentul alimentar, de exemplu, stimulând poftele alimentare și influențând alegerile alimentare. O prezentare reușită a alimentelor poate fi elementul critic în atragerea clienților și, respectiv, un instrument excelent pentru dezvoltarea Afacerii tale. Poate servi și ca un cadou de onoare pentru orice critic alimentar sau pentru oricine apreciază această formă de artă. Mesajul pe care acest gen de caricatură îl poate transmite este divers: fie că vrei să încurajezi pe cineva activ în acest domeniu, să-ți exprime aprecierea și respectul, fie să-ți arăți dragostea pentru mâncare. Mâncarea ne oferă plăcere și este o parte esențială a vieții noastre. De ce să nu încadrezi în mod unic această plăcere într-o operă de artă creativă? Il poti pune pe un perete in bucatarie, de exemplu, pentru a da o nota amuzanta camerei, sau intr-un cadru frumos pe masa de lucru. O caricatură pentru iubitori de mâncare realizată în culori strălucitoare va reflecta dragostea unei persoane pentru gătit, hobby-uri sau job. Vom crea desenul în funcție de nevoile și criteriile dvs. și vă vom reflecta pasiunea pentru copt sau gătit în cel mai bun mod.

Domeniul gastronomic reprezintă ceva pozitiv care ne aduce plăcere și satisfacție, așa că ilustrația lui trebuie să fie plină de umor. Un astfel de desen poate fi folosit și ca carte de vizită pentru afacerea dvs. care vă va tenta clienții prin originalitate și creativitate. Chiar dacă ai o colecție întreagă de cărți de vizită în portofel, nu-i așa că o astfel de carte de vizită va captiva pe oricine din prima?

Vă oferim o gamă largă de lucrări de artă creative care vă pot inspira să alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine, de la o stilizare a unei lovituri de pensulă, a unei lovituri de creion sau chiar a unui creion digital.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.