Caricatură pictor

Caricatura unui pictor este un portret plin de umor și exagerat al unui artist sau pictor, prezentând de obicei trăsături proeminente sau ciudații într-un mod vesel și exagerat. Aceste caricaturi sunt adesea create ca o modalitate distractivă și unică de a surprinde personalitatea și esența pictorului, prezentându-și talentul artistic și stilul unic cu umor. Fie că ești un artist care caută o reprezentare distractivă a ta sau un fan al unui anumit pictor, caricatura unui pictor poate adăuga personalitate și umor casei sau biroului tău. Comandarea unei caricaturi de pictor personalizat este o modalitate excelentă de a sărbători arta picturii și de a-ți exprima dragostea pentru creativitate și umor. Caricatura va fi livrată ca fișier JPG gata de imprimat prin e-mail. Livrare in toata lumea! Livrare rapidă la cerere: imprimare caricatură de artist pe pânză, hârtie foto, cană sau tricou.

ID: 288
Caricatură pictor
Caricatură pictor
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură pictor" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură pictor" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură pictor" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură pictor

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un cadou grozav pentru orice artist

Caricatura unui pictor poate fi un cadou minunat pentru oricine iubește arta și are un bun simț al umorului. Fie pentru un artist profesionist, un pictor amator sau cineva care apreciază arta, o caricatură poate adăuga o notă distractivă și unică oricărei ocazii, cum ar fi zile de naștere, sărbători sau alte evenimente speciale.

Caricatura unui pictor poate fi personalizată pentru a reflecta stilul specific, personalitatea și ciudateniile artistului sau pictorului, făcându-l un cadou cu adevărat personal și semnificativ. Poate fi creat în diferite medii, inclusiv ilustrații digitale, creion și cerneală sau acuarelă și poate fi tipărit și înrămat ca suvenir pentru anii următori.

Caricatura unui pictor nu este doar un cadou grijuliu și creativ, dar poate, de asemenea, să aducă un zâmbet pe fața destinatarului și să-i înveselească ziua cu un strop de umor și artă.

Caricatura unui pictor poate fi creată în diverse stiluri, în funcție de preferințele dumneavoastră și de scopul propus al desenului. Fie că dorești o caricatură amuzantă și uşoară, care să sublinieze aspectele umoristice ale personalităţii pictorului sau o redare mai severă şi artistică care să surprindă esenţa meşteşugului pictorului, posibilităţile sunt nelimitate.

Cu o caricatură de pictor personalizată, puteți alege orice idee de design și dimensiune care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Puteți lucra cu un artist priceput pentru a crea o caricatură unică și personalizată care să reflecte stilul artistului și să surprindă esența acestora într-un mod atât artistic, cât și plin de umor.

Așadar, fie că doriți să comandați caricatura unui pictor ca un cadou pentru o persoană dragă sau ca un suvenir pentru dvs., puteți fi sigur că va fi o piesă unică, care vă pune în valoare creativitatea și umorul.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.