Caricatură pilot

Căutați o caricatură sau un desen de pilot personalizat? Încărcați fotografiile preferate și vă vom aduce o caricatură personalizată a pilotului cu un avion sau orice jet la alegere. Un desen animat de pilot amuzant cu un avion în fundal este o opțiune grozavă.

ID: 88
Caricatură pilot
Caricatură pilot
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură pilot" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură pilot" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură pilot" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură pilot

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Alegeți o caricatură frumoasă, cu o notă creativă și unică. Desenul poate părea umoristic, satiric sau autentic; totul depinde de tine. La cerere, putem desena orice idee de reprezentare în orice dimensiune personalizată. Poate fi un cadou special pentru orice iubitor de aviație - astfel, îi vei oferi prietenului tău o dispoziție grozavă și îi vei completa colecția de portrete cu o expoziție nouă, atipică.

Un pilot spațial de caricatură va arăta grozav într-o casă sau va fi o ornamentație generoasă ca tapet. Trebuie doar să încarci fotografiile și să descrii dorințele tale pentru desenul de mai jos.

Obțineți portrete de desene animate personalizate de înaltă calitate create pentru a vă aminti amintirile prețioase, ceea ce este o modalitate bună pentru cumpărători de a-și permite artă fantastică în mod rezonabil. Satisfacția clientului este prioritatea noastră în această sarcină; prin urmare, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a face clienții noștri fericiți.

Un cadou unic pentru un pasionat de aviație

Totul este despre aviație! Te consideri pasionat de avioane și aviație? Sau vrei să impresionezi pe cineva care are această pasiune? Caricaturile pensionării pilotului pot fi, de asemenea, o opțiune. Sau îți poți arăta onoarea, respectul și aprecierea pentru cineva cu o astfel de profesie. Într-adevăr, este o meserie remarcabilă care merită tot respectul din lume pentru că implică o responsabilitate enormă. În acest scop, puteți opta pentru o caricatură de pilot de desen. Desenul poate părea amuzant, sarcastic sau semnificativ; totul depinde de tine. La cerere, putem desena orice idee de design în orice dimensiune personalizată.

Puteți inspecta galeria lucrărilor noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse formate, desene, colorate și stiluri digitale!

Caricaturile au fost definite ca „desene cu volumul ridicat”. Oamenii pot renunța la aspectul lor, cu o idee radical diferită a greutății lor, de exemplu. Cu toate acestea, rămân curioși despre cum ar arăta în astfel de lucrări de artă.

Photolamus poate picta Caricaturi de artă într-un stil complet diferit. Poate fi ca o stilizare a unei lovituri de pensulă, o lovitură de creion sau chiar o manieră de creion digital. Totul depinde de tine. Versiunea digitală a imaginilor poate fi publicată pe rețelele de socializare pentru a împărtăși distracția cu prietenii și colegii. De asemenea, poți alege singur nivelul de specificitate al caricaturii. Poate fi grafic, primar sau poate avea mai multe incluziuni și nuanțe.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.