Caricatură profesională

Comandă artistului nostru o caricatură grozavă și amuzantă în orice stil doriți din fotografii. Vom converti o fotografie simplă într-o caricatură care prezintă o persoană care își desfășoară activitățile sau hobby-urile preferate. Vă putem desena persoana ca grădinar, medic, ofițer de poliție, dansator, alergător sau oricine doriți. Poate fi orice ocazie de a sărbători o zi de naștere, o zi profesională sau un Crăciun sau poate servi ca un gest de a-ți exprima respectul și onoarea. Destinatarul va aprecia un astfel de cadou, vă putem asigura. Versiunea finală a caricaturii va fi livrată ca fișier JPG gata de tipărit pe e-mailul dvs. în mod implicit.

ID: 315
Caricatură profesională
Caricatură profesională
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatură profesională" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatură profesională" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatură profesională" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatură profesională

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Profesiile și hobby-urile sunt cele care ne definesc și ne caracterizează.

Caricaturile profesionale pot fi folosite ca insigne de nume sau chiar ca conținut pentru materiale promoționale pentru evenimentul tău online sau pe rețelele de socializare. Deoarece plăcerea clientului este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când veți fi 100% mulțumit de el! Este posibil pentru echipa noastră de artiști în caricatură.

O astfel de caricatură te va înfățișa în orice ipostază, arătând hobby-ul sau profesia ta sau transformă fotografia într-un aspect original și incitant. Caricatura este perfectă pentru un cadou prietenilor, rudelor sau colegilor și va arăta grozav pe un tort de zi de naștere, pe o carte de vacanță sau pe o carte de vizită, precum și pentru a decora interiorul oricărei case.

Arată perfect pentru rețelele profesionale

Brandingul personal înseamnă construirea reputației, crearea unei imagini despre tine pentru lumea exterioară și marketingul tău ca individ. Te putem ajuta să arăți profesionist pe rețelele tale de socializare. Pe lângă calități, vă legați de oameni pregătiți și experimentați, cum ar fi persuasiunea, agilitatea, organizarea și manierele, putem da o atmosferă profesională fotografiilor dvs. Comandați o caricatură profesională - va arăta grozav pe un avatar de pe rețelele sociale sau chiar pe cartea dvs. de vizită, iar clienții și partenerii dvs. își vor aminti o astfel de caricatură.

Să arăți profesionist la locul de muncă este cheia pentru a-ți avansa în carieră. Absolut totul contează, chiar și cel mai mic detaliu. În timp ce rezultatele contează, poți fi promovat dacă șefii tăi te pot vedea cu ușurință la locul de muncă.

Caricatură profesională pentru un muncitor profesionist

Daca se apropie ziua sefului si esti pana la idei pe care i le-ai putea oferi, iti propunem o varianta perfecta, o caricatura personalizata care sa ii creeze o buna dispozitie si sa-i puna in valoare calitatile de lider. O astfel de operă de artă îi va decora perfect biroul plictisitor și sumbru. Îi va aminti mereu că este adorat de subalterni și îi va crește încrederea în sine.

Când îți amintești de cadourile pe care le-ai primit, ai vreunul la care să te gândești la capul tău? Darurile care te-au făcut să chicoti vor fi probabil în mintea ta. Un derivat personalizat permite indivizilor să-și materializeze conexiunile și să transmită o relație specială cu persoana pe care o admiră sau o respectă. Comandă una și transformă-ți fotografia într-o caricatură Funny Professional care îi va încânta pe cei dragi. O caricatură profesională va fi întotdeauna cel mai bun cadou.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.