Caricatura șefului

Ești în căutarea unui cadou distractiv și personalizat pentru șeful tău? Un astfel de concept va servi drept un cadou fantastic de recunoaștere pentru a-i recompensa pe cel mai bun manager sau șef al companiei tale pentru meritele lor. Artistul nostru profesionist va face tot posibilul pentru a vă satisface toate așteptările și va crea o caricatură artistică minunată pentru dvs. Îl vom reprezenta pe personajul principal care își face munca preferată, ca rege sau cu mai multe brațe, care se ocupă de diferite sarcini. Cadoul de caricatură personalizat pentru Șef va fi livrat ca fișier JPG gata de imprimat prin e-mail. Îl poți comanda în câteva clicuri simple: încarcă fotografiile tale și spune-ne cerințele și ideile tale pentru opera de artă. Opțiuni suplimentare de expediere sunt disponibile pentru o taxă suplimentară: imprimare caricatură pe pânză, hârtie foto, cană sau tricou.

ID: 30
Caricatura șefului
Caricatura șefului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura șefului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura șefului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura șefului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatura șefului

Comanda online Caricatura șefului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

A Boss Day Caricature - un cadou fantastic de recunoaștere

Cuvântul „Șef” poate avea mai multe sensuri, de la cineva care angajează sau supraveghează muncitori până la cineva care ia decizii și exercită autoritate. Sau chiar dezvăluie aspectul negativ al acestui rol, de a exercita prea multă autoritate într-o manieră arogantă, agresivă. Selectarea cadoului perfect de oferit cu o ocazie specială este destul de dificilă, mai ales dacă destinatarul este un BOSS.

Chiar dacă acest cuvânt sperie, orice șef are nevoie de apreciere și respect ca orice altă persoană sau angajat. Arta și creativitatea ne vin în ajutor, ca întotdeauna. Desigur, este o provocare să găsești un cadou potrivit pentru un manager, deoarece acesta ar putea fi persoana care are totul și este o provocare să-l surprinzi cu un produs comercial. Pentru astfel de oameni, cadourile nu trebuie să fie fanteziste sau extrem de scumpe; trebuie să aibă personalitate și bun gust.

Un cadou de caricatură de ziua șefului poate fi o alegere excelentă pentru a îndeplini această misiune.

Putem reprezenta jucătorul lider în multe feluri; depinde de asociațiile, cerințele și ideile tale. Dacă, pentru tine, conducătorul tău este ca un rege și îndeplinește acele trăsături specifice, îl putem reprezenta pe un tron, cu o coroană impunătoare pe cap. Dacă, pentru tine, este ca un super-erou care reușește în toate și este de ajutor atunci când este nevoie; îl vom reprezenta în costumul unui super-erou cu care seamănă.

Imaginația nu are limite; vom incerca sa incadram pana si cele mai bizare viziuni intr-o frumoasa opera de arta. Trebuie să fii cât mai explicit în descriere și să specificați cât mai multe detalii.

Multe produse finale de pe site-ul nostru vă pot inspira să alegeți cele mai bune proceduri, tehnici și stiluri ilustrative, cum ar fi stilizarea unei lovituri de pensulă, a unui creion sau chiar a unui creion digital.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.