Caricatura alb-negru

Imaginile monocrome sunt unul dintre cele mai estetice genuri de artă. O caricatură alb-negru poate transmite perfect emoțiile și profunzimea imaginii. În mod ideal, ei creează imagini contrastante cu o intrigă bogată folosind doar două culori. În Photolamus, puteți comanda o caricatură alb-negru pentru dvs. sau pentru un prieten și puteți obține lucrări de artă frumoase scrise de mână. Artiștii noștri profesioniști vor crea un portret monocrom pe baza fotografiei pe care ne-ați trimis-o ca referință. O astfel de imagine va fi un cadou excelent pentru un prieten sau membru al familiei. Imaginea poate fi stocată într-un cadru, iar copia sa digitală poate fi folosită pe rețelele de socializare. Caricaturile noastre au o rezoluție mare, astfel încât pot fi tipărite pe hârtie de format mare. Vă rugăm să trimiteți o fotografie de referință și să scrieți ideea dvs. de caricatură. Artiștii noștri realizează viziunea dumneavoastră cel mai estetic.

ID: 295
Caricatura alb-negru
Caricatura alb-negru
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura alb-negru" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura alb-negru" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura alb-negru" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura alb-negru

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De ce trebuie să comandați un desen animat alb-negru?

Arta ar trebui să creeze o furtună de emoții, iar caricatura este genul care face față cel mai bine acestei sarcini. O caricatură în stil alb-negru poate părea minimalistă deoarece pentru a o crea sunt folosite doar o singură culoare (negru) și o culoare de fundal (alb). Cu toate acestea, în mâinile pricepute ale artistului, chiar și un set de instrumente atât de mic poate fi folosit pentru a crea imagini uimitoare. Caricatura monocromă are o adâncime unică și un sentiment de spațiu tridimensional. Da, astfel de caricaturi nu sunt niciodată plate. Imaginile de pe caricatura alb-negru au forme aproape tangibile. Această caracteristică a genului monocrom este utilizată în mod activ în crearea de desene animate de comedie. La urma urmei, o caricatură poate fi distractivă și poate da emoții pozitive datorită „complotului” ei. Intriga se referă la modul în care artistul a parodiat imaginea originală a unei persoane. Include exagerări și îngroșarea culorilor. Zâmbetul obișnuit din caricatură este reprezentat în forme mărite. Părțile feței, expresiile faciale și proporțiile corpului creează un complot de comedie. Datorită avantajelor sale vizuale, o imagine monocromă poate face acest complot de comedie mai tangibil, datorită creării unei experiențe unice între imagine și privitor.

Ce fel de caricatură alb-negru poate exista?

După ce ați studiat exemplele lucrărilor noastre de pe această pagină a site-ului Photolamus, puteți fi atenți la varietatea de tehnici stilistice a autorilor noștri. De asemenea, este posibil să observați că o astfel de caricatură poate fi portretul unei persoane sau al unui grup de oameni. Astfel de desene animate sunt o idee excelentă pentru a crea o imagine a unui cuplu de îndrăgostiți, a unei imagini de familie etc. De asemenea, puteți observa că „nivelul de comedie” specific al tuturor desenelor animate diferă. Într-adevăr, o caricatură poate îndeplini o sarcină comică sau poate fi folosită pentru a stiliza imaginea originală ca desen animat. Când comandați un desen animat la producătorul nostru de caricaturi alb-negru, clarificați-vă sarcina artiștilor noștri. Cum ți-ar plăcea să vezi viitorul? Poate fi plin de umor sau poate pune un accent mai mare pe formele estetice. < br> < br>Un desen animat alb-negru este un cadou excelent pentru un prieten, membru al familiei sau coleg de serviciu. Un astfel de cadou nu va trece niciodată neobservat. Făcând un astfel de cadou, vei da un semn de atenție, îți vei demonstra originalitatea și capacitatea de a surprinde și de a da emoții. Și pur și simplu, imaginile alb-negru sunt foarte elegante! Știi cum ar arăta imaginea ta în monocrom? Vă vom ajuta să aflați cel mai bun mod posibil de a folosi artele plastice! Comandați o imagine alb-negru pentru dvs. sau pentru un cadou și opera de artă gata vă va fi trimisă în 1-3 zile, în funcție de particularitățile proiectului.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.