Caricatura antrenorului

Ești în căutarea unei modalități creative și unice de a-ți mulțumi antrenorului pentru munca grea și dăruire? Artiștii noștri calificați pot surprinde personalitatea antrenorului și stilul unic de coaching într-un mod distractiv și memorabil. Indiferent dacă antrenorul tău este pasionat de sport sau muzică sau are un anumit hobby, putem încorpora aceste elemente în opera de artă. Așadar, de ce să te mulțumești cu un felicitare generică de mulțumire când poți oferi antrenorului tău o caricatură personalizată care să-și prezinte personalitatea unică? Astfel de caricaturi sunt perfecte pentru încadrare și afișare în casă, birou sau sală de sport, constituind un cadou atent și personal pe care antrenorul tău îl va prețui ani de zile. Comandă acum și arată antrenorului tău cât de mult înseamnă pentru tine și echipa ta. Desenul tău personalizat va fi livrat pe e-mail ca fișier JPG cu aspect uimitor. Opțiuni de livrare suplimentare sunt disponibile la cerere!

ID: 41
Caricatura antrenorului
Caricatura antrenorului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura antrenorului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura antrenorului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura antrenorului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura antrenorului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Mulțumește-ți antrenorului cu o caricatură personalizată: un cadou unic care sărbătorește personalitatea și dedicarea lor.

Caricaturile noastre de artă personalizate sunt o modalitate unică și creativă de a arăta aprecierea antrenorului tău. Artiștii noștri pricepuți pot crea o caricatură care să surprindă personalitatea antrenorului tău, stilul unic și interesele. Fiecare caricatură este concepută la comandă și poate include elemente care reflectă hobby-urile, realizările antrenorului și multe altele. Aceste caricaturi reprezintă un cadou perfect pentru diverse ocazii, cum ar fi sfârșitul unui sezon de succes, sfârșitul unui an școlar sau pentru a arăta aprecierea pentru toată munca și dăruirea lor. Caricaturile noastre sunt de înaltă calitate și perfecte pentru încadrare, făcând un suvenir durabil și semnificativ.

O astfel de piesă de artă este un cadou unic și creativ și o modalitate atentă de a-i arăta antrenorului că îi apreciezi munca grea și dăruirea. Receptorului îi va plăcea atingerea personalizată a caricaturii și este un cadou pe care îl poate afișa și se bucură în anii următori. În plus, de fiecare dată când se uită la asta, le readuce amintiri fericite despre experiența lor de coaching și impactul asupra echipei lor. Așadar, fie că sărbătorești sfârșitul sezonului, dacă îți mulțumești pentru munca bine făcută sau pur și simplu vrei să-i arăți antrenorului cât de mult îți pasă, o caricatură personalizată a antrenorului este modalitatea perfectă de a crea momente fericite pe care nu le vor uita niciodată. .

Pe lângă faptul că este un stimulent grozav de dispoziție și un plus unic la colecția lor de portrete, o caricatură personalizată a antrenorului este, de asemenea, o modalitate perfectă de a vă împărtăși aprecierea pe rețelele sociale. Versiunile noastre digitale ale caricaturii sunt de înaltă calitate și expresive, făcându-le perfecte pentru partajarea pe rețelele sociale precum Instagram, Facebook sau Twitter. Antrenorului tău îi va plăcea să vadă caricatura distribuită online și este o modalitate excelentă de a le arăta celorlalți cât de mult îi prețuiești pe ei și pe munca lor grea. Așadar, comandă caricatura personalizată de antrenor astăzi și creează o amintire de durată pe care tu și antrenorul tău o poți împărtăși online și în persoană.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.