Caricatura asistentei

Toată lumea poate deveni un personaj de desene animate. Este un gând binecunoscut. Cu toate acestea, v-ați întrebat vreodată că reprezentanții multor profesii au o imagine de nedescris? Această imagine poate fi luată în mod ideal ca bază a unei comedii într-o caricatură colorată. Serviciul artiștilor profesioniști de mână Photolamus va crea o caricatură excelentă de asistentă pentru tine. Poți folosi imaginea rezultată ca un cadou pentru un prieten care reprezintă această profesie nobilă. Desene animate noastre sunt strălucitoare, părtinitoare și au o stilizare foarte cool. Transformăm imagini originale ca și cum ar fi din universul desenelor animate. Desenul tău de caricatură de asistentă va fi un personaj de film cu supereroi. Ea va fi strălucitoare și capabilă să creeze emoții. Imaginile caricaturii asistentei vă vor fi trimise sub formă de artă și în format digital pentru imprimare multicolor.

ID: 45
Caricatura asistentei
Caricatura asistentei
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura asistentei" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura asistentei" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura asistentei" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura asistentei

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cum va fi desenul meu de asistentă?

Pe această pagină a site-ului nostru, puteți vedea o galerie cu lucrările noastre. Caricatura ta de asistentă medicală va fi la fel de strălucitoare și plină de emoții. Aderăm la mai multe principii în activitatea noastră. Este esențial pentru noi să nu inventăm un sentiment nou în imaginea personajului principal ci să întărim sau să parodiăm emoțiile pe care personajul le are în fotografia sursă. Așa creăm o mare parodie de comedie, nu o glumă sarcastică. Uneori, o caricatură poate conține o glumă sau o contradicție, care, atunci când este folosită corect, face un efect umoristic solid. Astfel, putem înfățișa un bărbat scund în imaginea unui gigant. Este posibil! Fiecare student la medicină poate dobândi trăsăturile unei vrăjitoare, a unei supereroine, a unui personaj de literatură clasică sau de cinema. De asemenea, este posibil! După cum puteți vedea, crearea unei caricaturi nu este doar o muncă manuală minuțioasă, ci și o muncă intelectuală și creativă atentă. Am reușit enorm în această activitate și suntem gata să vă ajutăm!

Cum să creezi caricatura perfectă a asistentelor?

ed pentru a oferi un cadou grozav unei prietene, surori sau coleg de serviciu. Acum trebuie să alegeți cea mai bună fotografie care va fi folosită ca sursă pentru artiștii noștri. Desigur, asistenta ar trebui să fie în uniforma de lucru din această fotografie. Fiecare spital sau clinică este diferit. Fiecare spital are uniforma lui. Nu știm în ce formă lucrează sora sau prietenul tău, așa că avem nevoie de fotografia ei la locul de muncă pentru a portretiza imaginea corect. Caricatura poate fi colorată sau monocromă, dar totuși va fi bine dacă artistul vede imaginea originală a hainelor de lucru pentru nouri.

în sine trebuie să fie neobișnuit. Uneori, o caricatură a unei asistente poate fi desenată chiar și dintr-o fotografie cu un act de identitate personal. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă foarte rar. Nu toți oamenii au un aspect luminos și emoționant. Prin urmare, dacă aveți o fotografie amuzantă sau pur și simplu inspirațională cu o prietenă sau prietenă în uniforma unei asistente, aceasta va fi suficient pentru a realiza un desen animat colorat și amuzant. Artiștii noștri au abilități uimitoare de a adăuga luminozitate și nuanțe mai profunde în aspectul oamenilor.

Caricatura ta va fi cu siguranță o mare surpriză. Lumea fanteziei are întotdeauna putere asupra unei persoane și revine la o stare naturală de bucurie. O caricatură este o născocire a fanteziei, așa că ar fi interesant pentru fiecare fată să afle cum ar arăta fantezia peste imaginea ei. Acest sentiment este de neprețuit, de aceea cu siguranță ar trebui să încercați să faceți o mare surpriză unei asistente care este prietena dvs. care vă oferă un astfel de cadou.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.