Caricatura astronautului

Ești pasionat de zborurile spațiale sau vrei să impresionezi pe cineva pasionat de acestea? Comandați online o caricatură de desene animate personalizate de astronaut desenată manual din fotografia dvs.! Artistul nostru profesionist vă va înfățișa ca un cosmonaut într-un costum spațial pe Lună cu o navă spațială extraterestră sau un fundal de galaxie mistică.

ID: 291
Caricatura astronautului
Caricatura astronautului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura astronautului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura astronautului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura astronautului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura astronautului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Dacă vrei să faci cadou și să surprinzi pe cei dragi cu un cadou unic și atrăgător, atunci ești la locul potrivit. Vă putem arăta în cel mai bun mod cum vă distrați într-un costum spațial și putem crea niște piese de artă superbe. Desenul poate părea amuzant, sarcastic sau sobru; totul depinde de tine. Putem desena orice idee de design în orice dimensiune personalizată, la cerere, în lumea Galaxiei Cosmice. Să transformăm fotografiile generale în Opere de artă care reflectă profesia sau hobby-ul unei persoane.

Transformă-ți pasiunea în realitate

Copiii visează să devină astronauți; pentru ei, este magic și aventuros. Transformă camera copilului tău în ceva unic și original decorând-o cu un desen artistic. In acest fel, le vei da curajul sa viseze mare. De asemenea, vă puteți ajuta prietenii cu o călătorie virtuală în spațiu. Spațiul este necunoscut și misterios, există secrete acolo și este neexplorat. Oamenii adoră lucrurile care îi depășesc. Excitarea pentru zborul spațial, a avea obiective obiective și a depune mici eforturi zilnice pentru a învăța și a dobândi noi abilități vor deschide cu siguranță calea către spațiu. El plasează umanitatea în contextul mai larg al Universului. Putem transforma în realitate pasiunea ta pentru explorarea spațiului, înfățișând fundalul cu praf de stele și nori de gaz. De asemenea, dacă ai în plan o petrecere cu tematică astronautică, te putem ajuta cu invitații personalizate și captivante care să trezească zâmbete și curiozitate. Este întotdeauna o încântare să asist la acel moment surprinzător în care cineva îi vede caricatura pentru prima dată, mai ales pe o invitație personalizată. Vă rugăm să revizuiți selecția noastră de picturi și să decideți ce vi se potrivește cel mai bine din diverse modele, desene, colorate și stiluri digitale! Indiferent de evenimentul pe care îl onorați, avem cea mai bună soluție! Pentru cea mai bună aventură, încarcă fotografia ta preferată, notează-ți ideile și cerințele pentru capodopera digitală de mai jos și vom îndeplini toate așteptările tale!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.