Caricatura autobuzului

Cauți un cadou fantastic dedicat șoferilor de autobuz care să-i impresioneze? O caricatură a unui șofer de autobuz este un cadou excelent pentru orice vacanță, decorarea casei și publicitate de afaceri. Orice pasionat de autobuz va prețui Caricatura autobuzului: fie pentru un șofer de autobuz, fie pentru iubitor de camping! Desenul poate părea plin de umor, sarcastic sau sever; totul depinde de tine. La cerere, putem desena orice idee inovatoare în orice dimensiune personalizată. Vă putem arăta în cel mai bun mod cum vă distrați în timp ce conduceți autobuzul și vă putem crea câteva piese de artă incredibile.

ID: 125
Caricatura autobuzului
Caricatura autobuzului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura autobuzului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura autobuzului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura autobuzului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura autobuzului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 1
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
118HK$

Transformă-ți fotografiile într-o caricatură delicată cu fundal frumos. Încărcați-vă fotografiile și obțineți o caricatură grozavă a șoferului de autobuz sau un desen de autobuz cu orice fundal doriți. Veți obține lucrări de artă digitale superbe și unice, desenate manual, pictate din fotografiile dvs. de artiști calificați. Designerii noștri știu să detecteze trăsături și momente cu potențial umoristic uriaș și să accentueze frumusețea unui astfel de job. Un portret poate fi o biografie - dezvăluind povestea energiei acelei persoane. Plăcerea clienților este punctul nostru central în această sarcină. Vom face în mod continuu tot ce putem pentru a face clienții noștri fericiți.

Un cadou amuzant pentru o anumită slujbă

Un șofer de autobuz are o treabă grozavă. Se plimbă prin oraș toată ziua, adunând oameni care îi devin prieteni; el poate lucra relativ independent și poate suporta simultan o responsabilitate extrem de mare pentru pasagerii pe care îi transportă. Munca poate fi foarte stresantă în orele de vârf sau poate fi nevoită să conducă în condiții extreme – să fim recunoscători pentru acest efort semnificativ. Cu cât surpriza este mai mare, cu atât mai mulți oameni apreciază interacțiunea. Comanda un cadou amuzant pentru oameni speciali. Conducerea unui autobuz desenat ar exclude toate riscurile menționate mai sus.

Echipa noastră fericită vă poate portretiza caricaturile într-un stil complet diferit. Folosim o stilizare a unei lovituri de pensula, a unei lovituri de creion sau chiar o tehnica de creion digital. Când plasați o cerere, puteți selecta ce culori doriți să vedeți sau cât de detaliată va fi versiunea dvs. de desene animate.

Caricaturile fac un cadou distractiv sau un suvenir care surprinde râsul și personalitatea, subliniind în același timp individualismul. Cumpărătorii noștri iubesc atât de mult desenele parodiilor lor încât doresc să partajeze versiunea digitală a caricaturii cu prietenii, rudele și colegii de muncă pe site-uri de socializare precum Facebook, Instagram, Twitter și alte rețele sociale.

Nu ezitați să explorați portofoliul lucrărilor noastre și veți putea selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine pentru ocazie!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.