Caricatura Bătrânului

Comandați un portret de caricatură de bătrân. Vom evidenția natura individuală a persoanei și le vom descrie carisma. Poate fi orice ocazie de sărbătorire, o zi de naștere, o aniversare, Crăciun, Ziua Tatălui etc. Artiștii noștri experimentați vor descrie personajul principal în conformitate cu cerințele și ideile dvs. și vor adăuga orice obiect sau inscripție la alegere. Desenul va fi trimis pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrarea rapidă este disponibilă la cerere. Livrăm în toată lumea.

ID: 339
Caricatura Bătrânului
Caricatura Bătrânului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura Bătrânului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura Bătrânului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura Bătrânului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura Bătrânului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De ce să oferi o caricatură?

Simțul umorului este ceva esențial care ne sprijină în depășirea momentelor dificile din viața noastră, iar toți oamenii au nevoie de distracție și emoții. În caz contrar, viața poate deveni monotonă și deprimantă. Arta sugerează unul dintre cele mai bune genuri - caricatura. Genul caricaturii în sine s-a născut când primii artiști grafici ai antichității au folosit excelent pensula pentru a adăuga mai multă distracție, sarcasm și comedie la apariția unor oameni celebri din epocile anterioare.

Fie că ai o sărbătoare în familie, dacă vrei să-ți surprinzi bunicul sau tatăl sau să arăți apreciere și respect față de cineva mai în vârstă care te-a ajutat într-un moment critic? Atunci Old Man Caricature ar fi o alegere bună. Puteți selecta un fundal potrivit sau putem folosi un fundal alb pentru a vă reprezenta personajul principal. Puteți lua în considerare orice detaliu reprezentativ, cum ar fi hobby-ul sau meseria preferată a eroului principal, o mașină preferată sau orice alt detaliu sugestiv. O vom încadra într-o adevărată operă de artă.

Caricatură artistică desen cadou chip.

Mulți oameni cred că riști să faci o greșeală oferind un astfel de cadou. De ce? - pentru că s-ar putea să nu-i placă sau poate să nu fie o caricatură de înaltă calitate. În Photolamus, nu veți obține niciodată un eșec, deoarece artiștii noștri talentați implică întotdeauna creativitatea și arta în operele noastre de artă. Prin urmare, lucrăm cu mare atenție asupra caracteristicilor artistice ale viitoarelor fețe de desen caricatură. Drept urmare, obțineți o comedie autentică, arta hiperbolei, și nu o imagine care ridiculizează în mod deliberat o persoană sau îi face imaginea neplăcută.

O caricatură este o fantezie eternă pe tema a ceea ce ar putea fi imaginea unei persoane! Emoțiile feței în sine pot fi complet diferite: aceeași persoană poate avea o expresie mai șmecheroasă, în stil gangster și una iubitoare, spirituală. De asemenea, puteți obține o caricatură de bătrân morocănos, puteți să vă desenați ca un bărbat în vârstă de sus sau ca un desen animat de bătrân.

Folosim zeci de tehnici de desen pentru a crea lucrări colorate, contrastante, inspiratoare.

Alegând un cadou bun, poți fi un magician care îndeplinește vise, dă speranță și încurajează realizarea tuturor dorințelor. Imaginația nu are limite; trebuie să-l folosim în lucruri pozitive, mărețe.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.