Caricatura Baker

Căutați o caricatură fantastică de Baker? Caricaturiștii noștri profesioniști Photolamus vă vor desena manual un desen perfect din fotografiile dvs.! Comandați și capturați-vă prietena, sora, mama, bunica, vărul, colegul sau orice iubitor de copt. Putem realiza desenul in functie de cerintele si ideile dumneavoastra si vom reflecta in cel mai bun mod pasiunea pentru coacere a recipientului.

ID: 317
Caricatura Baker
Caricatura Baker
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura Baker" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura Baker" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura Baker" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura Baker

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cea mai bună alegere pentru diferite scopuri

Vrei să-ți decorezi bucătăria cu ceva original și unic? Alege ceva care îți exprimă pasiunea pentru gătit și care te va încânta ori de câte ori te uiți la el. Indiferent de festivitatea pe care o sărbătorești, avem cea mai bună soluție! Dacă doriți ca picturile să adauge mai multă vitalitate și să conducă bucătăria sau locul de muncă, atunci ar trebui să luați în considerare Caricatura Baker ca opțiune.

Desenul poate părea artistic, serios sau amuzant; totul depinde de tine. Putem realiza orice idee de design in orice dimensiune personalizata la cerere. Vă putem arăta în cel mai bun mod cum vă distrați în bucătărie și să creați câteva piese de artă frumoase. O caricatură personalizată a unui brutar te va face mândru de tine ori de câte ori te uiți la ea. Îți va aminti cât de priceput ești la copt și cât de multă dăruire manifesti această pasiune. Poți fi înfățișat diferit: ținând în mână o pizza, ca caricatură de doamnă brutar, ca patisier sau orice altă idee dorești.

Caricatură a logoului Baker Cartoon din fotografiile tale pentru un design de mascotă de afaceri.

Căutați o caricatură personalizată pentru afacerea dvs.? Solicitați artistului nostru să picteze o caricatură drăguță care descrie logo-ul mărcii dvs. de gătit. Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră în această sarcină, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a-i face pe clienții noștri fericiți.

Crearea unei caricaturi personalizate de Baker necesită îndemânare, muncă asiduă și simțul umorului. Membrii echipei Photolamus au toate aceste calități, pe care le-au dovedit de-a lungul multor ani de muncă. Cu capacitatea de a observa aspecte amuzante și artistice în trăsăturile feței, expresii și imagini, este posibil să descrii o caricatură bună.

Pentru cea mai bună experiență, încărcați fotografia preferată, scrieți mai jos ideile și cerințele pentru capodopera digitală și vă vom îndeplini toate așteptările! Imaginile dvs. de înaltă calitate încărcate îl vor inspira pe artistul nostru să creeze o caricatură de Baker impresionantă și detaliată, care va încânta pe oricine doriți.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.