Caricatura barmanului

Comanda online o Caricatura Bartender personalizata ca un cadou original pentru o ocazie speciala! Caricaturiștii noștri profesioniști Photolamus îți vor desena de mână un portret perfect din fotografiile tale preferate! Poate fi orice ocazie de sărbătorire, o zi de naștere, o aniversare, o zi profesională etc. O astfel de opera de artă va fi o surpriză grozavă pentru oricine iubește această activitate fantastică. Putem crea desenul conform cerințelor și intențiilor dumneavoastră.

ID: 318
Caricatura barmanului
Caricatura barmanului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura barmanului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura barmanului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura barmanului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura barmanului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Surprinde cu un cadou unic

Persoana care pregătește și distribuie băuturi alcoolice sau răcoritoare în spatele barului este un Barman. Bartendingul este considerat o mare profesie. Este o treabă excelentă, deoarece poți practica oriunde în lume. Un barman care jonglează este un adevărat artist. Felul în care se jonglează cu acele sticle face ca această profesie să taie respirația.

Surprinde-i pe cei dragi cu o capodoperă pentru a-ți celebra amintirile prețioase. Este întotdeauna o încântare să asist la acel moment surprinzător în care cineva își vede caricatura pentru prima dată, în special o Caricatură Barman. Acest desen emană atât de multă distracție, entuziasm și profesionalism. Fiecare poveste poate fi descrisă diferit: cu un fundal frumos de bar, făcând cocktail-uri sau ținând un shaker.

Versiunea digitală a Caricaturii Barman poate fi publicată pe rețelele de socializare pentru a împărtăși distracția cu prietenii și cunoscuții. Adesea, o astfel de opera de artă poate servi ca logo al unei afaceri de familie. Imaginile pot fi transferate perfect pe haine folosind o imprimare.

Puteți selecta singur nivelul de detaliu al caricaturii. Poate fi grafic, simplu sau poate avea mai multe incluziuni și nuanțe. Puteți încerca diferite stiluri de caricatură și puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine sarcinii dvs.

Crearea unei caricaturi bune necesită competențe, muncă asiduă și simțul umorului. Designerii serviciului nostru online de desen de caricatură au toate aceste atribute, care s-au manifestat de-a lungul multor ani, având îndeplinit mii de sarcini creative.

Cu capacitatea de a observa nuanțe artistice în trăsăturile, caracteristicile și imaginile feței, este posibil să desenați lucrări de artă excepționale.

A comanda și a obține o caricatură minunată va fi o misiune ușoară. Doar alegeți Photolamus pentru a cumpăra cea mai bună caricatură de barman online! Încărcați o fotografie pe care doriți să o transformați într-o caricatură sau portret desenat manual, iar artiștii noștri vă vor executa în curând comanda. Spune-ne cum îți imaginezi viitoarea caricatură sau portret.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.