Caricatura Basenji

Basenjis sunt rase blânde, prietenoase, jucăușe și active, cu personalități independente. Captură-ți câinele minunat într-un format interesant sau fă un cadou neobișnuit și impresionant prietenului sau rudei tale pentru orice ocazie. Portretul Caricatura va infrumuseta perfect interiorul oricarei locuinte si va reflecta dragostea ta sincera pentru animalul tau de companie. Câinele dvs. va fi reprezentat în orice stil doriți, cu un fundal excelent. Încarcă o fotografie cu câinele tău și descrie-ți dorințele și cerințele. Comanda Portret Basenji în stil acuarelă naturală desenat manual din fotografia ta. Portretul lui Basenji va fi trimis pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: Portret pe afiș, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 283
Caricatura Basenji
Caricatura Basenji
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura Basenji" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura Basenji" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura Basenji" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura Basenji

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal cu o singură culoare.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cel mai bun cadou pentru orice iubitor de Basenji

Basenji este o rasă inteligentă, câine afectuos și protector pentru familia sa. De asemenea, te vor surprinde prin natura lor, care te va amuza adesea. Basenji-urile sunt fotogenice și vin în diferite culori, inclusiv roșu, negru, tricolor, tigrat și alb. Orice lucru făcut pentru a exprima frumusețea sau a comunica un mesaj poate fi considerat artă.

Este păcat să nu captezi măreția acestui personaj jucăuș și drăguț. O astfel de caricatură poate fi un plus elegant și plăcut pentru orice casă, vă poate stimula starea de spirit și poate reduce stresul. Este o modalitate excelentă de a transforma fotografiile prietenilor tăi canini în portrete delicate de câini cu fundaluri minunate.

Comandarea unui portret Basenji este o modalitate excelentă de a recrea acea amintire capturată care va fi prețuită pentru totdeauna! Desenele noastre portret se remarcă printre altele pentru că aduc cea mai bună asemănare cu fotografia furnizată, înfățișând perfect personalitatea și carisma personajului principal. Fie că este mare sau mic, fiecare animal de companie face parte din familie, ca un adevărat membru al familiei.

Așadar, merită să aibă un tablou impresionant și personalizat alături de alte poze sau portrete din colecția de portrete de familie.

Este imposibil să rămâi indiferent la tot ce este frumos și creativ. Te-ai imaginat cum ar arăta un astfel de tablou pe peretele din camera ta? - Uimitor. Vă garantăm că atunci când treceți pragul unui astfel de loc, atenția dumneavoastră va fi captată de o astfel de opera de artă.

Cel mai bine ar fi să fiți cât mai precis posibil atunci când descrieți cum doriți să arate un astfel de portret; alege un fundal potrivit, iar artiștii vor transforma chiar și cea mai sălbatică idee în realitate.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.