Caricatura bebelușului

Vrei să-ți mulțumești sufletul pereche, prietenii sau rudele cu un desen grozav al unui copil? Comandați o caricatură de bebeluși colorată și distractivă la serviciul Photolamus! Artiștii noștri profesioniști pot crea imagini în stil de desene animate ale unui copil de orice vârstă. Puteți comanda un portret, o imagine completă a corpului și un desen animat în care va fi desenat un grup de copii. Toate imaginile cu caricaturi pentru bebeluși sunt realizate manual și au o versiune digitală, astfel încât să puteți imprima cu ușurință lucrarea finită cu detalii deosebite.

ID: 134
Caricatura bebelușului
Caricatura bebelușului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura bebelușului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura bebelușului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura bebelușului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatura bebelușului

Comanda online Caricatura bebelușului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un copil cu caricatură pe o carte poștală este un cadou excelent pentru familie și prieteni. O astfel de imagine are întotdeauna șansa de a deveni un cadou valoros. Îi voi încânta proprietarii într-un loc proeminent - pe un raft, perete, masă etc. Caricatura copiilor vă va oferi întotdeauna sentimente calde, deoarece se poate întoarce la vremurile strălucitoare și fericite ale copilăriei.

Desene animate pentru copii - o lume minunată a diversității creative


Unul dintre cele mai uimitoare fapte despre desenul de caricaturi pentru bebeluși este că acestea sunt foarte diverse! Puteți comanda un portret sau o imagine în lungime completă a copilului. Fiecare caricatură de imagini cu bebeluși are intriga ei. Poate fi realist pe baza fotografiei pe care o prezentați ca sursă. De asemenea, povestea imaginii poate fi orice fantezie - a ta sau a artistului. Și, desigur, principala caracteristică a fiecărei caricaturi este un nou contur. De obicei, imaginile copiilor în caricaturi nu primesc o transformare comică solidă, așa cum se întâmplă cu adulții. Cel mai adesea, schimbarea imaginii unui copil este limitată la stilizare sub formatul de desene animate. Cu cât copilul este mai mare, cu atât mai multe tehnici artistice de parodie pot fi folosite într-o caricatură a copiilor.

De ce ar trebui să comand o caricatură pentru copii?


Copilăria ar trebui să fie asociată cu lumină, distracție, speranță și vis. Un desen de caricatură pentru copii poate colecta toate aceste aspecte pozitive și le poate oferi tuturor celor care vor admira imaginea. Ca o fotografie bună, o caricatură de copil poate păstra pentru totdeauna momentul, impulsul, emoțiile și multe altele. Prin urmare, valoarea unei astfel de caricaturi va fi întotdeauna foarte mare. Prin urmare, astfel de caricaturi trebuie comandate pentru familia dvs. și un cadou pentru prieteni sau rude.

Putem crea pentru tine caricaturi ușoare, saturate de dragoste și emoții de fericire ale copiilor. Artiștii noștri profesioniști vă vor încânta cu lucrări delicate, atenție la detalii și un înalt simț al comediei. Ți-ar plăcea să faci o caricatură pentru adolescenți? Puteți folosi intrigi de comedie cu putere și principal pentru copiii de această vârstă! Uită-te la galeria de desene cu caricaturi ale copiilor noștri și gândește-te în ce stil ai dori să creezi o imagine viitoare a copiilor tăi. Suntem gata să vă ascultăm dorințele și vom îndeplini orice sarcină creativă.

Caricaturile copiilor sunt un tip special de artă pe care fiecare părinte ar trebui să-l cunoască. Caricatura bebelușului te va încânta cu umorul său strălucitor. Astfel de caricaturi sunt cea mai bună pastilă împotriva stării de spirit proaste și a timpului. Copiii cresc, iar cele mai bune amintiri din primii ani ai vieții unui copil vor rămâne pentru totdeauna imprimate pe hârtie. O astfel de caricatură a unui copil va deveni în cele din urmă o lucrare preferată nu numai a părinților, ci și a copiilor înșiși. Vor fi curioși și încântați să urmărească o caricatură cu propria imagine din copilărie. Îi va aduce înapoi la o perioadă de care poate nu-și amintesc foarte bine, dar este foarte plăcut să se întoarcă.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14815

Considering the extremely bad quality photo you had to work from, this is really very good. I am definitely coming back for another characture soon.


Photolamus client reviews ID: 10074

Thanks so much. This is going to be a treat for family members.


Photolamus client reviews ID: 10073

I had three separate drawings done. All were great. This was my favorite.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)