Caricatura boxerului

Comandați o caricatură amuzantă de câine boxer în orice stil doriți din fotografii. Artistul nostru va proiecta o lucrare reală care să reflecte personalitatea și carisma câinelui, aducând cea mai bună asemănare cu fotografia originală. Un astfel de desen creativ va impresiona pe oricine se uită la el, fiind un cadou excelent pentru orice iubitor de animale de companie sau părinte de animale de companie! De asemenea, puteți nota detalii specifice care ar trebui adăugate piesei dvs. de artă viitoare și vom încerca să îndeplinim toate criteriile și așteptările dumneavoastră. Desenul tău personalizat va fi livrat pe e-mail ca un fișier JPG cu aspect uimitor. Accesorii suplimentare contra cost: pânză, poster, tricou sau cană. Livrarea în toată lumea este posibilă.

ID: 285
Caricatura boxerului
Caricatura boxerului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura boxerului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura boxerului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura boxerului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura boxerului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un cadou grozav pentru orice iubitor de animale de companie

Orice părinte de câine boxer știe cel mai bine de ce această rasă este atât de unică. Boxerii sunt o rasă grozavă de câini din mai multe motive. Sunt cunoscuți pentru temperamentul lor prietenos și jucăuș și sunt însoțitori loiali și iubitori. Boxerii sunt, de asemenea, geniali și pot fi dresați pentru a îndeplini o varietate de sarcini, inclusiv a servi ca câini de terapie, câini de căutare și salvare și câini ghid pentru nevăzători. De asemenea, sunt grozavi cu copiii și tind să fie foarte răbdători și protectori cu familiile lor. În plus, boxerii au haine scurte, ușor de îngrijit și, în general, au mai puține probleme de sănătate decât alte rase de câini.

Comandarea unei caricaturi Boxer poate fi o modalitate distractivă și unică de a-ți sărbători dragostea pentru câinii Boxer sau de a oferi un cadou atent unui prieten sau membru al familiei care adoră această rasă. Poate fi o piesă de artă personalizată care surprinde personalitatea și caracteristicile unice ale boxerului tău sau iubitului lor, care poate fi prețuită pentru anii următori.

Frumusețea unei caricaturi de boxer constă în capacitatea sa de a surprinde calitățile unice și îndrăznețe ale rasei într-un mod capricios și adesea exagerat. O caricatură poate scoate în evidență trăsăturile și caracteristicile distincte ale unui boxer, cum ar fi chipul său distinctiv, fizicul musculos și comportamentul jucăuș, într-un mod distractiv și ușor. Poate fi un mod fermecător și personalizat de a-ți sărbători dragostea pentru această rasă frumoasă sau de a onora un boxer iubit care a murit.

O caricatură de câine poate fi un plus excelent pentru decorul casei, adăugând o notă jucăușă și personalizată oricărei încăperi. Poate fi un început de conversație și o modalitate unică de a-ți arăta dragostea pentru prietenul tău blănos. O caricatură de câine bine desenată poate surprinde personalitatea și spiritul animalului tău de companie, făcându-l o piesă de artă prețuită care poate fi admirată în anii următori. Indiferent dacă o afișați într-un cadru sau ca o imprimare pe pânză, o caricatură de câine poate adăuga caracter și farmec oricărui spațiu.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.