Caricatura bunicii

Dac─â te ├«ntrebi ce s─â-i oferi iubitei tale bunici de ziua ei, ├«╚Ťi suger─âm o caricatur─â creativ─â pe care o va aprecia. Vom reprezenta personajul principal dintr-o fotografie, f─âc├óndu-l cadoul perfect de ziua de na╚Ötere pentru bunica ta. Portretul operei de art─â va fi o ├«mbun─ât─â╚Ťire a dispozi╚Ťiei ╚Öi o amintire frumoas─â ani de zile. Este prilejul perfect pentru a-i ar─âta c─â este regin─â; ea o merita. Pentru a comanda acest cadou de art─â neobi╚Önuit, ├«nc─ârca╚Ťi fotografia dvs. ╚Öi scrie╚Ťi ideile ╚Öi cerin╚Ťele dvs. ├«n caseta de mai jos. Vom trimite versiunea final─â a portretului ca fi╚Öier JPG gata de imprimare la adresa ta de e-mail. Livrare suplimentar─â cu tax─â suplimentar─â: p├ónz─â, h├órtie foto, can─â sau tricou. Este posibil─â livrarea ├«n ├«ntreaga lume.

ID: 143
Caricatura bunicii
Caricatura bunicii
Timp de desen

├Än medie, desenele "Caricatura bunicii" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare ├«n decurs de 5-7 zile. Oferim op╚Ťiuni de timp de tragere rapid─â pentru comenzile urgente cu livrare ├«n 1-3 zile. Not─â: data final─â de livrare depinde ├«n mare m─âsur─â de num─ârul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura bunicii" sunt livrate ca fi╚Öiere JPG de ├«nalt─â rezolu╚Ťie, cu un raport de aspect de 8x10. Pute╚Ťi imprima desenele pe p├ón─â la 40" la nivel local sau pute╚Ťi comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere ╚Öi p├ónze de diferite dimensiuni. Toate op╚Ťiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primi╚Ťi revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura bunicii" . Deoarece satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este prioritatea noastr─â principal─â, vom ad─âuga orice modific─âri la desenul dvs. p├ón─â c├ónd sunte╚Ťi 100% mul╚Ťumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastr─â profesioni╚Öti de arti╚Öti caricaturi.

Comanda online Caricatura bunicii

C├óte persoane, animale de companie ╚Öi vehicule dori╚Ťi s─â desena╚Ťi din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Pute╚Ťi solicita orice fundal personalizat la alegere.

V─â rug─âm s─â ├«nc─ârca╚Ťi fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selecta╚Ťi fotografiile clare ├«n care fiecare fa╚Ť─â este clar vizibil─â
  • Pute╚Ťi ├«nc─ârca at├ót fotografii separate, c├ót ╚Öi fotografii de grup
  • ├Änc─ârca╚Ťi fotografii prin intermediul programului de ├«nc─ârcare de mai jos sau trimite╚Ťi-le la support@photolamus.com

Cerin╚Ťele dvs. de desen (op╚Ťional)

Cota╚Ťia comenzii dvs
Desenul t─âu
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Num─âr de recuzit─â: 0

Pret desen:
168HK$

Un cadou minunat pentru o persoan─â dr─âgu╚Ť─â

Bunicii pot juca multe roluri esen╚Ťiale ├«n via╚Ťa nepo╚Ťilor lor iubi╚Ťi, oferind cuno╚Ötin╚Ťe, ├«n╚Ťelepciune, confort ╚Öi iubire necondi╚Ťionat─â.

Te g├ónde╚Öti ce ai putea oferi bunicii tale de ziua ei, dar de data asta vrei s─â fie ceva impresionant, personalizat pentru a-i ar─âta aprecierea ╚Öi dragostea pe care o ai pentru ea? D─â-i ceva ce nu a avut niciodat─â, ceva foarte original ╚Öi comic, o caricatur─â. Un astfel de cadou va fi un gest ╚Öi un suvenir care v─â va emana aprecierea ╚Öi dragostea pentru aceast─â fiin╚Ť─â minunat─â din inima voastr─â. Vom crea capodopera cu un fundal alb sau unul sugestiv, descriindu-le hobby-urile, activit─â╚Ťile sau o destina╚Ťie de vis. Poate fi un cadou potrivit pentru o zi de na╚Ötere, aniversare sau Cr─âciun care este ╚Öi s─ârb─âtoarea sufletului. De asemenea, bunica ta poate fi reprezentat─â ca un super-erou. De ce nu? Bunicile se comport─â ├«ntotdeauna ca ni╚Öte supereroi. Te asigur─âm c─â nimeni nu se va bucura de cadoul t─âu la fel de mult ca ei.

Dac─â ave╚Ťi idei specifice despre cum v─â imagina╚Ťi o oper─â de art─â ca aceasta, este necesar s─â le exprima╚Ťi p├ón─â la detalii minore, dar dac─â mai ave╚Ťi nevoie, v─â putem oferi c├óteva idei ╚Öi ve╚Ťi alege varianta final─â.

V─â putem realiza Caricatura de art─â cu elemente specifice pentru a face desenul mai emo╚Ťionant ╚Öi mai memorabil pentru destinatar. Numeroase stiluri de desen urmeaz─â s─â fie studiate ╚Öi explorate, fiecare transmi╚Ť├ónd un rezultat diferit. Am adunat multe rezultate care v─â pot inspira s─â alege╚Ťi cele mai bune abord─âri, tehnici ╚Öi stiluri ilustrative.

G─âsirea cadoului perfect de oferit cu o ocazie special─â este destul de provocatoare, dar nu cu echipa Photolamus. Aici pute╚Ťi g─âsi caricatura perfect─â pentru ziua de na╚Ötere a bunicii sau portretul de familie care prezint─â bunica ta.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine W├╝nsche wurden super umgesetzt. Ein gro├čes Lob an den K├╝nstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.