Caricatura bunicului

Ești în căutarea unui cadou original pentru ziua bunicului tău? Bunicii sunt purtătorii cronologiei unei familii. Ei spun anecdote și povești grozave. Vom crea caricatura ta fantastică care îl va face pe plac bunicului tău. Încărcați fotografiile dvs., iar artiștii noștri profesioniști de caricatură vă vor livra o lucrare de artă personalizată pentru un cadou de ziua de naștere.

ID: 141
Caricatura bunicului
Caricatura bunicului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura bunicului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura bunicului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura bunicului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura bunicului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Este întotdeauna un farmec să vezi acel moment surprinzător când cineva își vede parodia desenând pentru prima dată. Știm cât de important și unic este bunicul tău pentru tine. Aproape că se simte ca și cum ar fi super-eroul tău.

Puține lucruri se simt mai emoționante decât atunci când cineva pe care îl iubești îți spune că este mândru de tine și este sincer. Cu siguranță bunicul tău va fi mândru de un astfel de gest.

Portretul opera de artă va crea o amintire minunată pentru întreaga familie. Desenul va arăta grozav pe Social Media sau chiar va decora interiorul oricărei case într-un cadru pe Perete. La cerere, putem desena orice idee de design în orice dimensiune personalizată.

Cele mai bune cadouri pentru bunicul

Bunicii sunt permanent mândri de tine în ciuda tuturor lucrurilor și nu vor renunța niciodată să te iubească, chiar dacă nu sunt de acord cu intențiile tale. Bunicii ne înțeleg întotdeauna cel mai bine, chiar și atunci când greșim. Înțelepciunea și simțul umorului lor îi fac atât de unici pentru noi.

Au și un bun simț al umorului. Ei nu ne oferă doar un motiv de râs din cauza manierelor lor uneori, ci ne oferă și motivul pentru care râde. Studiile din Norvegia au descoperit că persoanele cu un puternic simț al umorului au supraviețuit celor care nu chicotesc atât de mult. Când râzi, nu numai că te simți mai confortabil și mai deschis, dar reușești și să-i faci pe cei din jur să se simtă la fel. Umorul este cel mai util mod de a-i relaxa pe ceilalți, deoarece pari mai abordabil. Cât de frumos ar fi să râzi cu bunicul tău de caricatura lui?

Cât de frumos ar fi să râzi cu bunicul tău de caricatura lui?

Toată lumea știe cele mai amuzante și emoționante amintiri pe care le are copilul când merge la bunici. Să descriem unul dintre acele momente super cool.

Indiferent dacă aveți o ocazie specială, o aniversare sau o zi de naștere și aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce cadou să alegeți pentru bunicul dvs., echipa Photolamus vă vine în ajutor cu o idee grozavă, o caricatură personalizată. Cadourile personalizate sunt la mare căutare în ultima vreme pentru că emană o energie unică. O astfel de operă de artă va fi un prilej de zâmbete, de distracție și de bună dispoziție pentru bunicul tău și pentru cei care vor admira această caricatură. Fii original și ieși din tipare.

Transformă fotografiile dragului tău bunic într-un portret delicat, cu un fundal frumos, pe care îl vei prețui pentru totdeauna. Alegeți o caricatură personalizată a bunicului/caricatură a bunicului dintr-o fotografie. Ar trebui să luați în considerare cu atenție tipărirea pe pânză dacă doriți ca picturile să adauge dinamism și forță casei sau la locul de muncă.

Pentru bucuria clientului nostru, oferim revizii gratuite nelimitate!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.