Caricatura câinelui

Alegeți un desen cu caricatură de câine și salvați cel mai amuzant moment din viața animalului dvs. de companie timp de veacuri. Nu numai oamenii sunt potriviți pentru o caricatură amuzantă. Desenul artistic al câinilor va dovedi, fără îndoială, această idee. Aruncă o privire la imaginile cu caricaturi de câini de pe această pagină și imaginează-ți cum va arăta animalul tău de companie în locul „băieților buni” deja desenați aici.

ID: 57
Caricatura câinelui
Caricatura câinelui
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura câinelui" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura câinelui" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura câinelui" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatura câinelui

Comanda online Caricatura câinelui

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricatură personalizată de câine din fotografii

Caricatura unui câine va fi un cadou excelent pentru oricine își iubește animalul de companie. Prieteni, membri ai familiei, colegi - oameni care sunt buni prieteni cu câinii ne înconjoară peste tot și sunt o comunitate mare în zilele noastre. Vom alege un artist de caricaturi de câini cu experiență, cu un uimitor simț al umorului pentru a finaliza comanda. Artiștii noștri știu să observe caracteristici și momente cu mare potențial comic. Prin urmare, imaginile noastre cu caricaturi de câini te pot face să zâmbești ori de câte ori le vezi din nou!

Toți câinii sunt născuți pentru a deveni personaje caricaturale! Știi că animalul tău de companie este foarte fotogenic? Vei fi surprins când vei descoperi că el se potrivește excelent și pentru rolul unui personaj de caricatură de câine. Toți câinii au un potențial umoristic vast. Sunt farsori, descoperitori curioși care se găsesc constant în situații amuzante. Fiecare dintre noi își poate aminti zeci de povești amuzante care implică animalul său de companie. Și fiecare astfel de poveste poate fi descrisă ca un desen de caricatură de câine comic. Datorită serviciului nostru, puteți comanda cu ușurință o caricatură profesională desenată manual pentru animalul dvs. de companie în 1-3 zile. Alegeți fotografia sursă pe care doriți să o transformați într-o caricatură și trimiteți-o artiștilor noștri. Viitorul tău câine caricatură te va adora cu siguranță!

Photolamus vă va ajuta să creați o imagine a unei caricaturi a unui câine într-un stil care este mai interesant pentru dvs. Crezi că băiatul tău bun ar arăta distractiv într-un costum de super-erou? Este ușor de verificat! Vrei să adaugi mai multe emoții câinelui tău? Artiștii noștri de caricaturi de câini vă vor ajuta să creați un desen animat cu un personaj realist sau fantastic. Îți vei putea realiza cât mai mult imaginația creând imagini amuzante și fermecătoare ale animalului tău de companie.

Și mai mult farmec din caricaturile cu animale de companie!


Un alt fapt important despre arta caricaturii câine de la Photolamus este că putem crea imagini scrise de mână. Câinii de caricatură pot fi reprezentați într-un stil complet diferit. Poate fi ca o stilizare a unei lovituri de pensulă, o lovitură de creion sau chiar o tehnică de creion digital. Animalul de companie în sine poate avea o culoare naturală și poate avea orice altă nuanță. Desenele de caricatură ale câinilor sunt un gen care oferă o nouă viziune imaginilor familiare. Animalul tău de companie te va mulțumi întotdeauna ca personaj într-o caricatură amuzantă de câine.

Imaginile cu caricaturi de câini sunt un cadou excelent pentru prietenii cu un animal de companie preferat. O astfel de imagine își va găsi locul pe perete, pe raft și pe desktop. Versiunea digitală a imaginilor cu caricatură de câine poate fi publicată pe rețelele sociale pentru a împărtăși distracția cu prietenii și cunoscuții. Adesea, o caricatură a unui câine devine un logo al unei afaceri de familie, al unui club de interese sau al unei echipe. Astfel de imagini sunt perfect transferate pe haine folosind o imprimare. Puteți alege singur nivelul de detaliu al caricaturii. Poate fi grafic, minimalist sau poate avea mai multe incluziuni și nuanțe. Puteți încerca mai multe stiluri de caricatură și puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine sarcinii dvs.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.