Caricatura camionului

Obțineți o caricatură de camion personalizată desenată manual de experți profesioniști în caricatură și portrete. Vă putem oferi un desen al camionului dumneavoastră sau o caricatură a șoferului de camion. Te-ai întrebat vreodată cum să atragi ochii clienților tăi? O modalitate originală este de a-ți ilustra afacerea sau compania cu un logo de caricatură comică! Descrieți toate cerințele și ideile dvs., iar echipa noastră se va ocupa de restul. Vom desena orice detalii pe care doriți să le adăugăm și vom crea un logo excelent pentru afacerea dvs. Poate fi un cadou original pentru o zi de naștere, un premiu sau o pensie! Inventatorii noștri creativi știu să observe aspecte și momente cu potențial comic considerabil și să pună în evidență frumusețea unei activități atât de fantastice. Caricatura poate arăta vesel, ironic sau sever; totul depinde de tine. La cerere, putem prezenta orice idee de design în orice dimensiune personalizată. Toate piesele de artă sunt create și tipărite cu intenția ta, ceea ce înseamnă că fiecare portret este proiectat și desenat cu dragoste și grijă, creând un design unic și autentic.

ID: 196
Caricatura camionului
Caricatura camionului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura camionului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura camionului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura camionului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura camionului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 1
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
118HK$

Un cadou original va incanta pe oricine.

O caricatură de camion poate funcționa ca o biografie - spunând povestea vieții acelei persoane. Este considerată o profesie solicitantă deoarece necesită răbdare și rezistență și este solicitantă din punct de vedere fizic.

Adăugați o notă minunată vieții lor comandând o astfel de caricatură. Surprinde-i cu o capodoperă atât de frumoasă.

Un caricaturist profesionist va crea cea mai bună versiune a caricaturii unui șofer de camion, care este elegantă și unică. El va încerca să vă evidențieze personalitatea unică și să transforme o imagine simplă în ceva foarte fermecător și frumos. Puteți verifica galeria lucrărilor noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse formate, desen, colorat și stiluri digitale!

Caricatura va înfățișa dragostea pentru profesie și va fi o amintire a timpului minunat petrecut călătorind la volanul unui camion. Caricatura va arăta uimitor într-un cadru pe perete și pe tapetul telefonului tău.

Putem garanta că artiștii noștri Photolamus vor reflecta în desen orice detalii pe care le specificați.

Explorați cele mai bune dintre lucrările noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse formate, desen, colorat și stiluri digitale! Putem realiza orice idee de design! Vom aplica orice modificări lucrării dvs. de artă până când sunteți 100% mulțumit de ea! Nu este nimic irealizabil pentru echipa noastră de artiști în caricatură.

Ulterior, va fi trimis la adresa ta de e-mail ca fișier JPG gata de imprimat. La Photolamus, oferim transport internațional. De asemenea, oferim livrări suplimentare la un cost suplimentar: postere din pânză, tricouri sau căni.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.