Caricatura catelului

Captură-ți adorabilul cățeluș într-un desen de desene animate minunat din fotografiile tale și transformă o fotografie simplă într-un suvenir autentic, păstrând amintirea animalului tău de companie pufos într-un format neobișnuit sau făcând un cadou plăcut oricărui părinte câine. Acest desen digital de desene animate va arăta grozav pe rețelele dvs. de socializare sau pe orice produs tipărit pe care îl oferim mai jos. Încarcă una sau mai multe dintre cele mai bune fotografii ale tale și descrie-ți ideile și cerințele. Desenul Puppy va fi trimis pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Pentru satisfacția ta, oferim ediții gratuite nelimitate; prin urmare, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a face clienții noștri fericiți. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: desen animat pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 333
Caricatura catelului
Caricatura catelului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura catelului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura catelului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura catelului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura catelului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cadoul perfect pentru orice părinte de câine

Câinii au acționat ca cei mai buni prieteni ai oamenilor și au evoluat alături de noi de mii și mii de ani. De-a lungul istoriei omenirii s-a scris despre prietenia loială și dragostea autentică a câinilor. Prietenii noștri canini sunt mereu alături de noi. Ne oferă dragoste necondiționată și emoții pozitive, iar cu afecțiunea lor, ne ajută să depășim chiar și cele mai dificile momente. Sunt dedicați, nu ne judecă și ne acceptă și ne iubesc așa cum suntem. Ei sunt tovarășii noștri atunci când suntem dezolați și un motiv de a râde când suntem dezamăgiți.

Aceste creaturi minunate merită cel puțin un portret afișat în galeria foto de familie. Chiar dacă nu ai un prieten atât de pufos, dar cauți un cadou perfect pentru un părinte câine, te putem ajuta cu cele mai creative și ingenioase idei. Puteți găsi o gamă largă de lucrări finite cu o astfel de temă pe site-ul nostru.

Cadou drăguț cu caricatură de cățeluș

Un astfel de dar va topi inima oricui; cățeii sunt renumiti pentru caracterul lor drăgălaș și ochii captivanți, conturați. Vom reflecta aspectul lor fizic drăguț și energia în viitorul desen animat. Nu există nimic ca să vezi Caricatura unui cățeluș frumos imprimată și afișată în casa sau biroul tău. Poate fi ca o caricatură a unei fetițe care ține un cățeluș, o caricatură drăguță a cățelușului sau un copil care ține un cățeluș.

Fii inventiv și alege o reprezentare autentică a jucătorului principal, care să le evidențieze cele mai sugestive și remarcabile trăsături. Știi cel mai bine cum vrei să arate pictura personalizată. Folosim diferite stiluri și opțiuni de imprimare.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.