Caricatura celebritatilor

Desenele de caricatură ale vedetelor te vor încânta pe tine și pe prietenii tăi cu o viziune nouă, neobișnuită a unei persoane celebre. Umorul are întotdeauna un loc esențial în viața noastră. Iar vedetele noastre preferate pot apărea într-un mod nou în imaginile comice. Caricatura de celebritate care va sta pe un raft sau va atârna pe perete te va face să te simți mai bine zilnic.

ID: 106
Caricatura celebritatilor
Caricatura celebritatilor
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura celebritatilor" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura celebritatilor" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura celebritatilor" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura celebritatilor

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De acum înainte, distracția și bucuria de zi cu zi îți vor fi oferite de celebritatea ta preferată, dar mai comic. Prietenul tău are o vedetă preferată? Oferă-i o caricatură cu personalități celebre. Acest articol va fi o completare grozavă la colecția sa de imagini cu idoli. Serviciul nostru vă va ajuta să achiziționați un desen de caricatură de înaltă calitate cu oameni celebri, care va fi un cadou grozav care va oferi o furtună de emoții. Să pictăm realitatea cu culorile ironii și distracției realizate fără cusur de arta caricaturii.


Ai o celebritate preferată? De ce să nu creezi o caricatură cu imaginea idolului tău? Fiecare are celebritățile lor preferate, iar acest lucru este corect! Idolii noștri ne inspiră, ne oferă o dispoziție bună și devin apropiați, ca niște prieteni adevărați. De ce să nu afli cum ar arăta idolul tău într-un mod comic? Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o caricatură a celebrităților în Photolamus. Aici vei avea acces la maeștri care pot crea adevărate capodopere grafice în diferite stiluri

Creați o caricatură de celebritate fantastică sau asemănătoare desenelor animate și bucurați-vă de rezultat! Vă vom ajuta să achiziționați desene animate de înaltă calitate, care nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Vedeta ta preferată te va încânta cu o nouă imagine pe raft, pe masă, pe perete - oriunde ai agăța această artă a caricaturii de celebritate. Este suficient să alegeți fotografia sursă și să contactați specialiști din lumea desenelor animate a serviciului Photolamus. Foarte curând, vă vom finaliza caricatura de vedete. Imaginea va avea o rezoluție mare, astfel încât poate fi tipărită într-un format cuprinzător pentru a crea un poster. Cu Photolamus, orice idee va fi realizată în cel mai bun mod posibil. Principalul lucru este să alegeți fotografia sursă pentru un desen de caricatură de celebritate.

Cum să faci cea mai bună caricatură cu idolul tău

Fiecare dintre noi are fotografiile preferate cu idolii noștri. Gândiți-vă care fotografie este cea mai potrivită pentru desenul caricaturii de celebrități. Gândește-te la ce imagine de celebritate vrei să o transformi într-un complot de comedie. O caricatură a unor oameni celebri poate fi nu doar o imagine, ci și un complot. De aceea este atât de important să alegeți imaginea potrivită. De asemenea, ești autorul unui desen caricatural cu oameni celebri pentru că tu decizi ce imagine va fi luată ca bază. Apoi trebuie să alegeți stilul în care va fi realizată caricatura. Poate fi o interpretare fantastică sau realistă a imaginii unei celebrități, precum și a intrigii în care a primit-o. Spune-ți ideile artiștilor noștri, iar aceștia vor desena o caricatură a personalităților celebre, conform dorințelor tale.

Prietenul, membrul familiei sau colegul tău este un fan devotat al unei celebrități? Poți comanda cadou o caricatură a celebrității! O astfel de surpriză va fi cu siguranță apreciată. Este puțin probabil să adune praf în dulap. Își va găsi rapid locul în camera prietenului tău. O caricatură a vedetelor este un cadou care poate fi oferit cu orice ocazie și fără ea. Un versatil și capabil să creeze o furtună de emoții, acest gen de cadou poate fi comandat oricând. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să contactați comandanții serviciului Photolamus.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.