Caricatura colegului

Cauți un cadou original pentru un coleg? Caricaturile premiilor Coworkers Office sunt portrete pline de umor și exagerate ale unor indivizi dintr-un cadru de birou sau de la locul de muncă, create pentru a comemora și a sărbători realizările sau contribuțiile lor la companie. Aceste caricaturi sunt adesea prezentate ca parte a unei ceremonii oficiale de acordare a premiilor sau a unui eveniment de recunoaștere și pot fi folosite pentru a adăuga o notă distractivă și uşoară ocaziei. Caricatura artistică va arăta grozav pe perete ca poster sau chiar pe un tort de ziua de naștere. Mai multe opțiuni tipărite pentru desen sunt disponibile la cerere. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană.

ID: 52
Caricatura colegului
Caricatura colegului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura colegului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura colegului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura colegului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatura colegului

Comanda online Caricatura colegului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Recunoașterea și celebrarea realizărilor: Premiile Coworkers Office

Caricaturile premiilor Coworkers Office sunt o modalitate distractivă și creativă de a recunoaște și de a celebra realizările individuale la locul de muncă. Aceste caricaturi sunt portrete pline de umor și exagerate ale angajaților, create de artiști pricepuți, specializați în a surprinde trăsăturile unice și trăsăturile de personalitate ale unei persoane într-o manieră distractivă și uşoară.

Într-o ceremonie oficială de premiere sau un eveniment de recunoaștere, aceste caricaturi pot fi prezentate ca parte a unui premiu sau premiu. Ele pot fi o modalitate memorabilă și personalizată de a arăta aprecierea și recunoștința pentru munca și dedicarea unui angajat. De asemenea, pot crea un sentiment de camaraderie și de lucru în echipă la locul de muncă, în timp ce colegii sărbătoresc realizările celuilalt. Astfel de capodopere pot fi personalizate pentru a include detalii specifice sau elemente unice pentru individ sau pentru munca sa, făcându-le un cadou personalizat și semnificativ. Ele pot fi, de asemenea, afișate la birou sau la locul de muncă ca o reamintire amuzantă și inspiratoare a realizărilor și contribuțiilor angajaților individuali.

Caricaturile premiilor Coworkers Office sunt o modalitate excelentă de a crea conținut captivant și care poate fi partajat pe rețelele sociale. Aceste portrete pline de umor și personalizate sunt izbitoare din punct de vedere vizual și pot fi folosite pentru a evidenția realizările angajaților, arătând în același timp personalitatea și cultura unică a locului de muncă.

Distribuirea acestor caricaturi pe rețelele sociale poate ajuta, de asemenea, la creșterea gradului de conștientizare a mărcii și la promovarea unei imagini pozitive a companiei. Ele pot genera entuziasm și entuziasm în rândul angajaților și adepților și pot ajuta la atragerea de noi talente în companie. În plus, aceste caricaturi pot fi partajate cu ușurință pe platformele de social media precum Twitter, LinkedIn și Facebook, permițând o mai mare acoperire și implicare cu un public mai larg.

Fie că este vorba de un portret realist sau de o caricatură capricioasă, atenția la detalii poate ajuta la darea vieții unei opere de artă.

Artiștii Photolamus vor acorda atenție detaliilor pentru a crea lucrări de artă precise și de înaltă calitate. Detalii precum trăsăturile feței, părul, îmbrăcămintea și elementele de fundal pot contribui la aspectul general al unui portret sau al unei ilustrații, așa că este esențial să le faceți corect.

Acordând o mare atenție detaliilor, artiștii pot surprinde esența subiectului lor și pot crea o piesă de artă care să-i reprezinte cu adevărat. Poate fi esențial pentru portrete, unde scopul este adesea acela de a crea o asemănare cu persoana înfățișată.

Ca amintire, o caricatură poate fi afișată într-un cadru, pe un birou sau pe un perete și poate servi ca reamintire a unui moment sau a unei relații memorabile. Poate fi, de asemenea, un început de conversație sau o sursă de distracție pentru cei care îl văd.

În general, o caricatură poate face un suvenir minunat care surprinde individualitatea și umorul unei persoane într-un mod unic și de durată.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14649

Die Zeichnung ist super!!! Super getroffen, vielen vielen Dank! Auch das es so schnell ging. Einfach Klasse


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)