Caricatura Collie

Indiferent dacă sărbătorești o ocazie specială, creezi un cadou distractiv și personalizat sau prețuiești pentru totdeauna amintirea prietenului tău blănos, o caricatură de collie este perfectă. La Photolamus, suntem pasionați de a crea lucrări de artă unice și de înaltă calitate, care surprind cu adevărat spiritul iubitului tău collie. Caricaturile noastre sunt disponibile în diferite stiluri și dimensiuni, de la schițe clasice alb-negru până la ilustrații digitale vibrante și colorate. Comandarea caricaturii tale collie este ușoară și convenabilă. Încarcă fotografia ta preferată cu collie-ul tău pe site-ul nostru web, selectează stilul și mărimea preferată și lasă artiștii noștri talentați să facă restul. Oferim transport rapid și de încredere, iar echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri. Portretul lui Collie va fi trimis pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană. Expediem in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 136
Caricatura Collie
Caricatura Collie
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura Collie" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura Collie" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura Collie" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura Collie

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricaturi Collie: Adăugați distracție și umor evenimentelor dvs.!

Rasa Collie este cunoscută pentru aspectul său extraordinar și calitățile fotogenice. Cu haina sa frumoasă și statura regală, Collie este un subiect uimitor în artă. O piesă de artă care prezintă un prieten canin drăguț, fie că este un portret, o caricatură sau un desen animat, va fi cu siguranță un plus prețuit pentru orice colecție sau perete. Este vorba despre o rasă iubită, cu o istorie bogată și un aspect distinctiv, făcându-le un subiect popular în artă.

Caricaturile Collie sunt cadouri excelente și unice pentru toate ocaziile! Artiștii noștri talentați pot crea desene caricaturii personalizate care surprind trăsăturile și personalitățile unice ale celor dragi, făcând un cadou cu adevărat memorabil. Fie pentru o zi de naștere, o aniversare, o absolvire sau orice altă ocazie specială, o caricatură Collie va pune cu siguranță un zâmbet pe buze și va fi prețuită de ani de zile. Cadoul tău va fi un suvenir frumos și de lungă durată, cu printurile noastre de înaltă calitate și diferitele opțiuni de încadrare.

Artiștii noștri talentați lucrează îndeaproape cu clientul pentru a se asigura că fiecare detaliu este surprins cu acuratețe, de la trăsăturile feței la caracteristicile și expresiile unice.

Înțelegem că succesul unui desen de caricatură depinde de capacitatea acestuia de a reprezenta subiectul cu acuratețe și de aceea ne facem timp pentru a ne cunoaște clienții și preferințele acestora. Indiferent dacă doriți un desen simplu și curat sau ceva mai detaliat și elaborat, putem crea o versiune personalizată de desene animate a câinelui dvs., adaptată nevoilor dumneavoastră. Caricaturiști talentați vor lucra îndeaproape cu tine pentru a-ți înțelege viziunea și preferințele și vor folosi abilitățile lor artistice pentru a-ți aduce animalul de companie la viață fermecător și frumos.

Credem că animalul tău de companie merită să fie sărbătorit și prețuit și, de aceea, avem mare grijă în a crea lucrări de artă care să surprindă cu adevărat esența lor. Ne propunem să creăm o versiune unică și elegantă de desene animate a câinelui tău, pe care o vei iubi și o vei prețui ani de zile.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.